Madona je još divlja

Iako ima 53 godine, Madona je još divlja - poruka je naslovnice njenog novog singla “Girl Gone Wild”, na kojoj pozira u grudnjaku.
0 komentar(a)
Ažurirano: 28.02.2012. 20:03h

Oskudna odjeća se i može očekivati od žene koja je nekoliko puta pjevala o seksu u hitovima poput “Like A Virgin”, “Justify My Love” i ”Erotica”, a ovo je jedno od njenih najsmjelijih izdanja. Sve je na naslovnici, od Madonine kose do usana, vrlo sugestivno, uključujući i naslov. “Girls Gone Wild” je poznata video-serija Džoa Fransisa u kojom mlade djevojke izvode različite seksualne radnje pred kamerom.

Madonnin novi elektropop singl svojim tekstom, kao da je nastavak tih video radova. Ona pjeva da “djevojke samo žele da se zabave”, a iako zna da se “dobre djevojke ne ponašaju bezobrazno”, ona je “uprkos tome loša djevojka”.

Originalan naziv pjesme bio je upravo “Girls Gone Wild”, a kraljica popa je namjeravala da je premijerno predstavi na SuperBowlu. Njen plan je osujetio upravo Frensis koji je najavio tužbu ukoliko ne prestane da eksploatiše njegov brend. Zato je Madona izbacila jedno “s” iz naziva pjesme, a na Superbowlu promovisala pjesmu “Give Me All Your Luvin”.

Madonin novi album nazvan MDNA izlazi 26. marta.

Bonus video: