Who See snimili novi spot u Havani

Spot, je režirao Zoran Marković - Zonjo, kadrovi su snimljeni u Havani, a trajalo je trinaest dana
405 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 27.02.2012. 14:59h

Kotorski hip-hop sastav “Who See” snimio je spot za numeru “Reggaeton Montenegro” čija će premijera biti večeras od 21 sat na portalu "Vijesti".

Spot, je režirao Zoran Marković - Zonjo, kadrovi su snimljeni u Havani, a trajalo je trinaest dana.

“Reggaeton Montenegro” će najaviti drugi album klape Who See, na kojem gostuju Sky Wikluh, Timbe, Rambo Amadeus, Purašević, Labia, Rhino i Marija Božović.

"Pjesma poprilično odskače od ostatka materijala. Za njenu osnovu smo uzeli regeton latino ritam, što će reći da to nije standardna hip-hop numera kao što su navikli ljudi koji nas vole, već brza i vesela stvar uz koju djevojke mogu da igraju, a muškarci da ih značajno gledaju. Spot je takođe vrlo dinamičan i Zonjo je uspio, tamo preko okeana, slikom da uhvatiti ludu atmosferu Havane, prelijepih crnkinja i tropskog mora", kazao je za Vijesti Noyz, polovina klape “Who See”.

Svi kadrovi snimani su u Havani, i ovo je treći po redu spot koji je Zonjo snimao u inostranstvu

Svi kadrovi snimani su u Havani, i ovo je treći po redu spot koji je Zonjo snimao u inostranstvu. Pored ovoga, “Perperov” video je uradio na Tajlandu, a spot “Zabranjenog pušenja” u Turskoj.

"Kao fanu klape “Who See” nije mi bilo teško zapucati toliko daleko da bih snimio video koji će zabagovati sve repere u regionu. “Reggeaton Montenegro” možda bude predvodnik trenda da hip-hop malo više koketira sa ostalim muzičkim pravcima,a vizuelno da ponudi jednu svježinu u produkciji domaćih spotova. Možda se “Reggeaton” proširi Balkanom kao nekada Lambada svijetom", prognozira Zonjo.

Bonus video: