Jelena i Danilo spremni za borbu za finale

Jelena Zvicer i Danilo Đokić su samostalno nastupali u kvalifikacionim emisijama. U nastavku takmičenja prihvatili su predlog producenata da udruže svoje glasove
127 pregleda 0 komentar(a)
Ja imam talenat, Jelena Zvicer, Danilo Đokić, Foto: Facebook
Ja imam talenat, Jelena Zvicer, Danilo Đokić, Foto: Facebook
Ažurirano: 25.02.2012. 09:09h

Crnogorski talenti Jelena Zvicer i Danilo Đokić zajedničkim snagama u nedjelju veče pokušaće da u televizijskom šouu “Ja imam talenat” obezbijede plasman u finale. Iako zbog vanredne situacije u Crnoj Gori nijesu mogli duže da vježbaju, Danilo tvrdi da su i on i Jelena spremni za nastup.

"Trebalo je da se nađemo još prije 15-tak dana, međutim, putevi su bili zatvoreni, tako da smo počeli sa vježbanjem mnogo kasnije nego što smo planirali. Sve te probe smo zbrzali. Posljednjih dana vježbamo svakodnevno, tako da smo spremni", objasnio je Đokić.

Oni će u polufinalnoj emisiji izvesti veliki hit grupe U2 “The One”.

"Više smo se upravljali na ovu verziju koju su otpjevali Bono i Meri Džej Blajdž. Interesnatno zvuči, vidjećemo šta će reći žiri i publika", dodao je Đokić.

O njihovom prolasku dalje odlučivaće gledaoci, međutim iz Crne Gore ni ovoga puta neće biti omogućeno glasanje.

"Baš zbog toga što je Jelena iz Nikšića, ja iz Bijelog Polja, da su omogućili publici iz Crne Gore da glasa imali bismo i veće glasačko tijelo. To što se iz naše države ne može glasati svakako jeste veliki hendikep, ali nama je ipak najbitnije da nastup prođe kako smo planirali i da od žirija dobijemo pozitivne kritike. Ostaje nam samo da se nadamo da ćemo uspjeti da privučemo pažnju glasača", nada se on.

Jelena Zvicer i Danilo Đokić su samostalno nastupali u kvalifikacionim emisijama i oboje su dobili pozitivne ocjene članova žirija. U nastavku takmičenja prihvatili su predlog producenata da udruže svoje glasove.

"Moram da naglasim da je od svega najbitnije da Jelena i ja budemo zadovoljni nastupom, jer ćemo u nedjelju veče prvi put javno svirati i pjevati zajedno. Džabe i prolazak u finale, glasovi publike i dobra kritika žirija, ako ona i ja ne budemo zadovoljni", zaključuje Đokić.

Peta polufinalna emisija televizijskog šoua “Ja imam talenat” biće prikazana u nedjelju veče na RTS-u, od 21 sat.

Bonus video: