Dio Rambove pjesme "Euro neuro" nedostupan na You Tube mreži

Interesovanje za novu kompoziciju Svjetskog Kilo Cara je ogromno: Tekst sa linkom za donedavno dostupan dio pjesme "EuroNeuro" bio je među najčitanijima na portalu Vijesti
0 komentar(a)
Ažurirano: 20.02.2012. 12:13h

Dio pjesme Euro neuro, sa kojom će Rambo Amadeus predstavljati Crnu Goru na Eurosongu, više se ne može preslušavati na kanalu YouTube. Na mjestu na kojem je juče poslije podne objavljen dio ove numere, sada stoji samo poruka da zbog autorskih prava crnogorskog muzičara, video više nije dostupan - "This video is no longer available due to a copyright claim by Rambo Amadeus".

Dok se kompozicija uz Rambov blagoslov opet ne pojavi u javnosti, njegovi obožavatelji mogu pročitati dio teksta, koji je Vijestima otkrio Rade Vojvodić, direktor Javnog servisa:

"Don't be sceptic, hermetic, pathetic

That's all cosmetic

You need new poetic

Estetic eclectic dialectic

Euro neuro, don't be dogmatic, bureaucratic

You need to be counter-pragmatic

To stop the change climatic automatic

You need contribution from the institution

To change solution for the pollution"

Da je za novu kompoziciju Svjetskog Kilo Cara interesovanje ogromno, dokazuje podatak da je tekst sa linkom za donedavno dostupan dio pjesme "EuroNeuro" među najčitanijima na portalu Vijesti.

Evo još nekoliko stihova te pjesme: "Euro neuro/ karaoke poker joker/ monetary breakdance/ Euro neuro/ broker poker joker/ gimme change..."

Galerija

Bonus video: