Nina Badrić premijerno izvela "Nebo"

Nina u svojim prvim reakcijama nije krila oduševljenje izborom za nastup na "Eurosongu", kao i izuzetno pozitivnim reakcijama na svoju novu pjesmu
0 komentar(a)
Ažurirano: 19.02.2012. 10:34h

Hrvatska predstavnica na ovogodišnjem "Eurosongu", Nina Badrić, u subotu naveče je na HRT-u premijerno izvela "Nebo", pjesmu kojom će predstavljati Hrvatsku u maju, u glavnom gradu Azerbajdžana - Bakuu.

U jednosatnoj emisiji nastupili su i predstavnici nekih ex-Yu zemalja na "Eurosongu": Maya Sar iz BiH, Kaliopi iz Makedonije i Nina Radojčić, prošlogodišnja predstavnica Srbije.

Ovogodišnju "Doru" (manifestacija na kojoj se bira hrvatski predstavnik na "Eurosongu") upotpunila je svojim nastupom i Emilija Kokić (Riva), jugoslovenska pobjednica na "Pjesmi Evrovizije" 1989. godine.

Ovogodišnju "Doru" upotpunila je svojim nastupom i Emilija Kokić (Riva), jugoslovenska pobjednica na "Pjesmi Evrovizije" 1989.

Nina u svojim prvim reakcijama nije krila oduševljenje izborom za nastup na "Eurosongu", kao i izuzetno pozitivnim reakcijama na svoju novu pjesmu.

"Presrećna sam što je sve ispalo sjajno, nije lako izvesti šou-program od 60 minuta u direktnom prenosu. Najviše me raduju prve reakcije publike u studiju na moju pjesmu", rekla je Nina, a je prenio HRT.

Galerija

Bonus video: