Sahrana Vitni Hjuston zakazana za subotu

Tijelo pjevačice transportovano je iz Los Anđelesa u Nju Džersi u ponedjeljak, a desetine fanova zapalili su svijeće
0 komentar(a)
Ažurirano: 15.02.2012. 18:47h

Sahrana poznate pjevačice Vitni Hjuston biće održana u subotu u njenom rodnom gradu Nju Džersiju, u istoj crkvi gdje je legendarna RnB vokalistkinja stekla svoje pjevačke vještine da bi kasnije postala jedna od najvećih zvijezda svoje generacije.

"Familija Hjuston zahvalila se fanovima na molitvama, ali je željela da sahrana bude zatvorena za javnost", kazala je predsjednica pogrebnog preduzeća u čijim rukama je tijelo pjevačice Karolin Vigam.

Tijelo pjevačice transportovano je iz Los Anđelesa u Nju Džersi u ponedjeljak, a desetine fanova zapalili su svijeće i okupili se da dočekaju zlatni kovčeg koji je prenesen u pratnji velikog obezbjeđenja. Popularna pjevačica preminula je u subotu u hotelu na Beverli Hilsu, a njena smrt šokirala je svijet muzike, njene fanove kao i porodicu.

Samo bliski prijatelji Hjustonove znali su za postojanje njenog "tajnog sina" Nikolasa Gordona

Pojavio se sin

Hjustonova je pronađena u kadi punoj vode, piše u izvještaju policije. Autopsija je kompletirana u nedjelju, a konačni uzrok smrti i kraj zvanične istrage čekaće se još nekoliko sedmica.

No kao da to nije dovoljno, porodicu Hjuston potresa nova kontroverza. Dok su mnoge poznate ličnosti slale pisma saučešća njenoj kćerki Bobi Kristini, oni koji najbolje poznaju Vitni tvrde da su zapravo mislili na njenu djecu - dakle množina.

Bobi Kristina naziva Nika svojim bratom, iako niko nije znao da ga je pjevačica zvanično usvojila

Samo bliski prijatelji Hjustonove znali su za postojanje njenog "tajnog sina" Nikolasa Gordona. I dok je još uvijek malo toga poznatog o 22-godišnjem mladiću, otkriveno je da ga je pjevačica usvojila kao dijete i tretirala ga kao svoje.

Bobi Kristina naziva Nika svojim bratom, iako niko nije znao da ga je pjevačica zvanično usvojila.

Nikolas, koji živi u Džordžiji, preko Twittera je otkrio svoju žalost zbog gubitka žene koja ga je primila u svoju familiju. Želeći joj da "počiva u miru".

"Uvijek je imala najlojalnije fanove, a imaće ih i dalje. Hvala vam. Legenda će nastaviti da živi zauvijek", napisao je on.

Bonus video: