Goran Bare: Okrenuću sve naopačke

" Vi svi što ovo hoćete da gledate, opustite se, ispravite naslone sjedala, podignite stoliće", poručuje Bare
55 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 14.02.2012. 19:16h

Frontmena sastava “Majke” Goran Bare uskoro ćemo gledati u novoj ulozi. Naime, poznati muzičar čiji posljednji album “Teške boje” obara diskografske rekorde regiona, biće voditelj tok šoua “B strana” na hrvatskoj muzičkoj televiziji CMC. Pilot emisija je već snimljena, a za sada se zna da će ih tokom aprila, maja i juna biti emitovano 12.

O tome kako je proteklo snimanje prve emisije, Bare je u intervjuu za CMC rekao:

"Pa, bilo je ono što tražimo. Dogovorili smo se i napraviću zanimljivu emisiju, ne onu koju vidite na svim televizijama, gdje dobijem pitanja i ponavljam ih. Za svoju emisiju sam ću pripremiti pitanja i okrenuti sve naopačke, na to se spremam i tako će biti", obećao je Bare.

Muzičar je priznao da je pozivom da vodi tok šou “bio malo zatečen”.

"Malo sam se nećkao, ali onda sam rekao zašto ne probati. Probaću nešto novo u tom žanru tok šoua", ističe on i dodaje da bi u “B strani” pored svojih kolega muzičara, želio da ugosti i političare, i “sve koji zanimaju druge ljude”.

Nema novinarskog rječnika

"Pitaću ono što mene zanima, onako kako bih ja pitao, dakle ne univerzalnim novinarskim rječnikom. Osim toga, ne želim da mi gosti budu ukočeni i službeni, skuvaćemo kafu ili čaj, ako treba i nešto pojesti, pa ljudi mi dolaze u goste. Već nakon snimanja pilota jasno mi je kakav je izazov pred nama, ali mislim da ćemo napraviti izvrstan posao", rekao je Bare.

Scenografija je izvedena u rokerskom stilu, a jedna od najvećih želja poznatog rokera je da mu u goste dođe predsjednik i kolega Ivo Josipović jer ima za njega neka zanimljiva pitanja o politici, pa i muzici.

A za one koji s nestrpljenjem očekuju početak njegovog tok šoua Bare kaže:

" Vi svi što ovo hoćete da gledate, opustite se, ispravite naslone sjedala, podignite stoliće", poručuje Bare.

Bonus video: