Miss Kittin na Exitu

Exit festival biće održan ove godine od 12. do 15. jula, a crnogorska publika ulaznice može pazariti u agenciji Exit travel
0 komentar(a)
Ažurirano: 14.02.2012. 23:58h

Organizatori Exita potvrdili su nova imena koja će uz predstavnike Cadenza Recordsa upotpuniti program Dance Arene.

Ovog ljeta Petrovaradinsku tvrđavu posjetiće stari prijatelj novosadskog festivala Richie Hawtin, svjetski poznata electroclash diva Miss Kittin i najaktuelniji izvođači sa etikete Crosstown Rebels - Maceo Plex i Art Department.

Planetarno poznati Richie Hawtin iz godine u godinu ne prestaje da iznenađuje svojom kreativnošću, a iako je rođen u Engleskoj, najviše ga vezuju za Detroitsku školu tehna.

Ove godine, prema saopštenju organizatora, na Exit dolazi sa potpuno novim LED nastupom i vizuelnim efektima za koje će biti zadužen Ali Demirel. Miss Kittin je objavila hitove kao što su "Frank Sinatra" i "1982" koji su je lansirali u elektronsku elitu. Ove godine priprema treći solo album.

Predstavnik Crosstown Rebels etikete Maceo Plex predstaviće svoju mješavinu tehna, hausa, fanka i elektra, dok će kanadska duo senzacija Art Department pokazati zašto trenutno spada među najnaprednije andergraund producente Sjeverne Amerike.

Exit festival biće održan ove godine od 12. do 15. jula, a crnogorska publika ulaznice može pazariti u agenciji Exit travel u Njegoševoj ulici u Podgorici.

Galerija

Bonus video: