Samir Ramović promoviše novi singl

Pjesmu "Jedini živote" Ramović imaveć pet godina, i za nju ga vežu uspomene iz studentskih dana
163 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 14.02.2012. 08:40h

Crnogorski pjevač Samir Ramović trenutno promoviše pjesmu “Jedini živote”, za koju je sam uradio muziku, po tekstu Saše Rađenovića, i uz aranžman Zorana Bogdanovića. On kaže da je dosta muzičara radilo na ovoj numeri.

"Klavir je svirao Dača iz nekad popularne grupe “Mag”, gitare Boris Nikolić član sastava “Ođila”, veći dio instrumenata je sviran uživo, a nešto od toga snimljeno je u studiju Srđana Čolića iz grupe “Moby Dick”" otkriva.

Ovu pjesmu, kaže, ima već pet godina, i za nju ga vežu uspomene iz studentskih dana.

"Prati je i zanimljiva priča, od toga da sam pisca upoznao u kafani sasvim slučajno, do toga da je pjesma bila prodata, a ja sam uspio da je vratim. Totalno je drugačija od ostalih koje sam snimio. U pitanju je pop balada, kroz koju se provlači i ambijentalni prizvuk. Za tu pjesmu sam jako vezan, jer je dio jednog od ljepših perioda mog dosadašnjeg života", bjašnjava Ramović, koji za ovu numeru planira da snimi i spot. Obećava da će ovaj singl biti uvod u njegov album koji je u pripremi.

"Možda objavim još jedan singl i to upravo ovaj na kojem trenutno radim. Pjesma se zove “Studentski dani”, i biće autorska. Snimaće se u studiju Aleksandra Mitevskog iz Skoplja, koji će raditi aranžman", zaključio je.

Bonus video: