Madona u junu na Maksimiru

Kraljica popa nedavno je objavila svoj novi singl "Give Me All Your Luvin", u kojem gostuju Niki Minaj i M.I.A.
0 komentar(a)
Madona, Foto: 1.fm
Madona, Foto: 1.fm
Ažurirano: 07.02.2012. 19:34h

U sklopu predstojeće svjetske turneje pod nazivom "Madonna 2012 World Tour" legendarna pop zvijezda Madona nastupiće na zagrebačkom Maksimiru 11. juna.

Službeni raspored turneje objavljen je na sajtu ove pop ikone, nedugo nakon što je web sajt Drownedmadonna objavio popis gradova koje će pjevačica posjetiti ove godine, a koji su navodno dobili od "anonimnog insajdera", među kojima je i glavni grad Hrvatske. Prema tom popisu, ipak, Madona bi posjetila Zagreb 16. juna.

Za sada niko od hrvatskih organizatora nije potvrdio ove informacije, no već je najavljeno da će se cijene ulaznica kretati u rasponu od 230 kuna (30 eura) do 1790 kuna (260 eura), zavisno od mjesta sjedenja, a redovna prodaja ulaznica počeće 17. februara na svim ovlaštenim mjestima, kao i sajtu Eventima.

U ponudi će biti i posebni paketi i ekskluzivni sadržaji poput VIP, Early Entry i Hot Seat paketa, a mogu se kupiti isključivo preko Interneta na sajtu VIPnation.

Kraljica popa nedavno je objavila svoj novi singl "Give Me All Your Luvin", u kojem gostuju Niki Minaj i M.I.A., i nastupila u poluvremenu Superbowla koji je ispratilo čak 114 miliona gledalaca. Za ovaj nastup Madona je navodno inkasirala najveći iznos u istoriji finala američkog fudbala.

Bonus video: