Na Exit stižu i Wolfmother i Gossip!

Tako će se ova dva benda priključiti već poznatim učesnicima ovogodišnje epizode Exita - legendarnom New Orderu
0 komentar(a)
Ažurirano: 06.02.2012. 23:29h

Američka indie rock trojka predvođena harizmatičnom Bet Dito jedan je od povratnika na Exit festival - organizatori su saopštili da će bend the Gossip nastupiti u Novom Sadu u četvrtak 12. jula ove godine.

Još jedno ime koje stiže na Petrovaradinsku tvrđavu u julu je Wolfmother, australijski bend koji mnogi kritičari hrabro porede sa Black Sabbathom, Led Zeppelinom i Deep Purpleom. Oni će nastupiti u nedjelju 15. jula na glavnoj festivalskoj bini.

Tako će se ova dva benda priključiti već poznatim učesnicima ovogodišnje epizode Exita - legendarnom New Orderu, world music senzaciji Buraka Som Sistema, a Dance Arena će ugostiti čuvenu etiketu Cadenza Records, pa će je tom prilikom posjetiti Luciano, Reboot, Kenny Larkin, Robert Dietz i Maayan Nidam.

Ovogodišnji Exit održaće se od 12. do 15. jula na svom tradicionalnom mjestu - Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu.

Za publiku iz Crne Gore dostupne su festivalske ulaznice po promotivnoj cijeni od 49 eura, Premium paket (festivalska ulaznica, mjesto u kampu i prevoz) za 99 eura i Paket za Tribe (krug privilegovanih posjetilaca u koji ulaze svi koji su jednom protekle četiri godine pazarili ulaznicu za festival) u sklopu kojeg po cijeni od 49 eura Exit uz kupovinu festivalske ulaznice poklanja mjesto u kampu i prevoz.

Ponuda Paketa za Tribe i ulaznice po promotivnoj cijeni trajaće do 15. februara, od kada će prestati prodaja Tribe paketa, a cijena ulaznice će biti skuplja.

Ulaznice i paketi za Exit 2012. mogu se kupiti na službenom prodajnom mjestu u Crnoj Gori, agenciji "Exit travel" koja se nalazi u Njegoševoj ulici u Podgorici.

Bonus video: