RAWKT: Muzici ne treba kvalitet, već ludilo

Brazilski web magazin Janela predstavio je, kako su naveli, "humorističan i unikatan" intervju sa poznatim crnogorskim muzičarem.
0 komentar(a)
Ažurirano: 23.01.2012. 20:34h

Svjetski Kilo Car Rambo Amadeus, predstavnik Crne Gore na predstojećem Eurosongu koji će se održati u glavnom gradu Azerbejdžana Bakuu, počeo je da daje intervjue za medije širom svijeta.

Brazilski web magazin Janela predstavio je, kako su naveli, "humorističan i unikatan" intervju sa poznatim crnogorskim muzičarem. U njemu je Svjetski Kilo Car pričao o promjeni svoje titule, učešću na Eurosongu i drugim stvarima.

"To je mali korak za Svjetskog Kilo Cara, a veliki za Evroviziju", prokomentarisao je Rambo svoje učešće na narednom poznatom muzičkom takmičenju za brazilski magazin.

Ranije je najavio da će pjesmu za Eurosong snimiti kod svog slovenačkog kolege i prijatelja Manjifika. Za brazilski portal nije otkrivao detalje o saradnji sa Manjifikom, osim da mu je to "prijatelj koji mu dozvoljava da uzima pivo iz njegovog frižidera u studiju".

On je kazao da u muzici ne voli kvalitet, jer se kvalitet traži u namirnicama na tržnici (kao npr. pivu), a u muzici preferira "ludilo".

"Jedrenje je moj hobi... Trošim samo deset litara benzina tokom cijele godine za moju jedrilicu. Zabavlja me da gledam glupe biznismene koji naporno rade cijele godine kako bi zaradili milione i potrošili ih na benzin za svoje luksuzne jahte", ispričao je.

Na pitanje može li reći ko će pobijediti na sljedećem Eurosongu, s obzirom na to da se predstavlja kao medijski manipulator, poznati muzičar je kazao:

"Crna Gora, naravno. Siguran sam u to kao u činjenicu da se ovogodišnja apokalipsa po Majanskom kalendaru neće desiti. I kladio bih se na to, samo kažite koliko para".

Rambo je na svom Facebook profilu pohvalio Brazilce za ovaj intervju jer, kako je napisao, nije skraćivan i mijenjan, a "čak su mu i titulu spelovali kako treba".

Rambo se nakon intervjua za azerbejdžansku agenciju Trend obratio medijima sa molbom da koriste njegovo puno ime i titulu "Rambo Amadeus World Kilo Tzar", skraćeno RAWKT.

Bonus video: