I ovog vikenda "Bijeg na snijeg"

Svi programi su besplatni, i počinju u podne. U zavisnosti od vremenskih uslova, nastupi koji su planirani na otvorenom mogu biti održani unutar objekata ski centara
0 komentar(a)
snijeg skijanje Bjelasica, Foto: Dragana Šćepanović
snijeg skijanje Bjelasica, Foto: Dragana Šćepanović
Ažurirano: 20.01.2012. 10:38h

Nakon otvaranja manifestacije "Bijeg na snijeg" proteklog vikenda i promocije snowshoinga, na sve tri lokacije (Savin kuk, Jezerine, Vučje) nastavlja se muzički program u ski centrima.

U subotu, 21. januara na Savinom Kuku (Žabljak) nastupa rege sastav Fetah Vibration, dok će posjetioce na Jezerinama zabavljati Andrijana Božović. Gost ski centra Vučije kod Nikšića biće Mc Marko.

U nedjelju, 22. januara Andrijana Božović će održati nastup na Žabljaku, Fetah Vibration u Kolašinu, a muzičkom programu se pridružuje i Bojan Jovović koji će pjevati na Vučju.

Svi programi su besplatni, i počinju u podne. U zavisnosti od vremenskih uslova, nastupi koji su planirani na otvorenom mogu biti održani unutar objekata ski centara.

Ski party bus do Kolašina kreće svakog vikenda u 10 sati ispred hotela Podgorica, a povratak je zakazan za 16.30 sati.

Cijena povratne karte je 6 eura.

Takođe, za posjetioce Vučja organizovan je prevoz ispred hotela Onogošt u Nikšiću, cijena povratne karte je 3 eura.

Organizatori manifestacije "Bijeg na snijeg" su Nacionalna turistička organizacija, Montenegro event agencija, sa partnerima Ministarstvom održivog razvoja i turizma i Crnogorskim olimpijskim komitetom.

Bonus video: