Masimo ekranizovao "Dodirni me slučajno"

Reditelj spota je Tomislav Marić, koji je bio inspirisan orijentalnim elementima pjesme, pa je angažovao za potrebe snimanja i plesačicu Natašu Moskaljov
0 komentar(a)
Ažurirano: 20.01.2012. 05:28h

Hrvatski muzičar Masimo Savić promovisaće spot za naslovnu numeru posljednjeg albuma "Dodirni me slučajno" u ponedjeljak na kanalu MTV-a .

Masimov će nas kroz kadrove spota voditi od fatalnog početka i teških trenutaka koje glavni akter proživljava zbog nerealizovane ljubavi, pa do trenutka u kojem on ipak povjeruje da postoji šansa za njih dvoje - u dalekoj budućnosti.

Reditelj spota je Tomislav Marić, koji je bio inspirisan orijentalnim elementima pjesme, pa je angažovao za potrebe snimanja i plesačicu Natašu Moskaljov.

"Može biti teško teško prenijeti emociju pjesme i potpuno se uživjeti, ali zato i radim sa kao što je Tomica, pred kojima mogu da se potpuno “ogolim” i dam najbolje od sebe", kazao Masimo za MTV, i dodaje da je na snimanju ovog spota, kao i prošlog za pjesmu "Iz jednog pogleda", zbog vremenskih (ne)prilika morao da ponavlja neke scene.

Bonus video: