Edo Maajka upao u "babaizam"

Stvarno je dobro", zaključio je muzičar koji će u martu objaviti novi album nazvan “Štrajk Mozgova"
0 komentar(a)
Edo Maajka, Foto: Marina Filipović
Edo Maajka, Foto: Marina Filipović
Ažurirano: 17.01.2012. 15:23h

Popularni reper Edo Maajka postao je otac posljednjeg dana prošle godine. Njegova supruga Lila rodila je djevojčicu koju su nazvali Jasmin.

"Mala je super, sve je super. Očinstvo stvarno pruža čovjeku odličan osjećaj. Stari, izgubio sam pojam šta je noć, a šta dan, ali stvarno se osjećam super. Čisti zen. Toliko mi je drago što mi se to baš sada desilo, a ne ranije, jer mislim da sam tek sada zreo za očinstvo. Smatram da muškarci prije tridesete nisu baš zreli za ulogu oca", ispričao je za Dnevni Avaz Maajka koji živi u Izraelu sa porodicom u kojoj je i trinaestogodišnja Mej, Lilina ćerka iz prvog braka.

"Uživam u promjenama. Vidim na sebi, koliko sam se smirio, koliko te promjene pozitivno djeluju na mene... Dobiješ taj neki `babaizam`, jer si postao babo i sada nosiš neku posebnu energiju u sebi, otvori ti se još jedan kanal duhovne sfere.

Stvarno je dobro", zaključio je muzičar koji će u martu objaviti novi album nazvan “Štrajk Mozgova”. Kao najavu za ovaj projekat prije nekoliko dana je izbacio singl “Panika”.

Bonus video: