Britni Spirs, Džastin Biber i Lejdi Gaga promašaji godine

Spot Lejdi Gage za pjesmu "The Edge of Glory" i mnogobrojni problemi Džastina Bibera ocijenjeni su kao "promašaji u pop muzici u 2011.", naveo je MTV
51 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 04.01.2012. 13:26h

Svjetsku muzičku scenu u 2011. obilježili su odlična prodaja Adelinog albuma "21", novi album i humanitarne akcije Lejdi Gage, kao i uspjesi mladog Džastina Bibera, a iste zvijezde su se našle i na listi najvećih promašaja kada je pop muzika u pitanju, prenosi MTV.

Spot Lejdi Gage za pjesmu "The Edge of Glory" i grupe "Heart2Heart" za numeru "Facebook Official", otkazivanje koncerata Adele, Rijane, Tejlor Svift, Kejti Peri i mnogobrojni problemi Džastina Bibera ocijenjeni su kao "promašaji u pop muzici u 2011.", naveo je MTV pozivajući se na blog "Idolator".
Bibera su tokom prošle godine napali ispred robne kuće "Macy's" u Njujorku, u Australiji su ga gađali jajima, da bi na kraju morao da trpi šale na svoj račun, zbog optužbe da je otac djeteta jedne svoje obožavateljke.
Dr. Dre i Nikol Šerzinger ponovo su odložili izdavanje najavljivanih albuma, a Britni Spirs autori bloga su optužili da je pjevala na plejbek na turneji, zbog čega su mnogi razočarano napuštali koncerte.
Kristina Agilera je tokom nastupa u okviru finala Lige američkog fudbala, čuvenom "Superbowlu", zaboravila riječi američke himne, dok je frontmen grupe "Blek Ajd Piz", Will.i.am, tekst pjesme čitao sa telefona, što je zabilježeno kamerom.
Kris Braun je rasturio garderobu u bekstejdžu, slomio ogledalo i izletio iz zgrade bez majice, nakon što ga je voditeljka emisije "Good Morning America" ponovo pitala o napadu na Rijanu, a Šeril Kol je otpuštena sa pozicije sudije u američkoj verziji emisije "X Factor" i umjesto nje dovedena je Nikol Šerzinger.
I Bijonse se našla na listi najvećih promašaja u 2011. u pop muzici, jer nijedan singl sa njenog albuma "4" nije uspio da se plasira u prvih 10 na američkoj listi singlova.

Bonus video: