Repriza Asfaltiranja 29. decembra: MC Marko, Ajs i Timbe

Već nakon Nove godine MC Marko počinje pripreme za novi festival, koji će najaviti sa još nekoliko hip-hop dešavanja
0 komentar(a)
Asfaltiranje, Foto: Luka Bošković
Asfaltiranje, Foto: Luka Bošković
Ažurirano: 20.12.2011. 08:57h

Veče hip-hopa u četvrtak, 29. decembra, u podgoričkom lokalu “Buda bar” biće svojevrsno podsjećanje na prvi hip-hop šou “Asfaltiranje” koji je održan početkom juna na terasi KIC-a “Budo Tomović”, pa će tako domaćin večeri biti MC Marko.

Pored njega, te večeri gostovaće Ajs Nigrutin i Timbe, čijim je nastupom i zatvorena pomenuta manifestacija. O tome, zašto je baš izabrao njih, MC Marko kaže:

"Ajs i Timbe su sjajni, odlično rade , a imaju i dosta fanova u Podgorici. Međutim, kao što znate, “Asfaltiranje” je bilo u periodu godišnjih odmora, tako da znam da mnogi koji ih vole, te večeri nijesu bili s nama.

Zato sam želio da dam priliku ljubiteljima njihove muzike da ih opet čuju", ističe MC Marko.

Probaće da dovedu "Dječake"

Kako kaže, već nakon Nove godine počeće s pripremama za novo “Asfaltiranje” kako bi izbjegao greške i propuste, ali će i organizovanjem sličnih događaja promovisati hip-hop kulturu i do same manifestacije.

Pored priprema, MC Marko već razmišlja i ko bi od izvođača ove godine mogao da bude dio “Asfaltiranja”.

"Ima dosta dobrih likova. Ono što ćemo se maksimalno potruditi je da ove godine dovedemo “Dječake” koje smo ljubiteljima hip-hopa obećali i na prvom” Asfaltiranju”.

MC Marko već razmišlja i ko bi od izvođača ove godine mogao da bude dio “Asfaltiranja”

Nedavno su objavili i novi album, tako da će svakako biti interesantni i medijima, ali i publici", kaže Marko.

Na pitanje, da li će od šoua kakav je bio prvi, uspjeti da napravi festival - što je i bila prvobitna zamisao ove manifestacije, on odgovara:

"To zavisi od finansija, ali koliko budemo imali para, toliko će biti i muzike. Trudićemo se da s ovim projektom apliciramo na brojne konkurse, pa ćemo vidjeti da li ljudi imaju sluha za ono što radimo.

Uglavnom, s pripremama ćemo početi na vrijeme, ali ne zavisi sve samo od nas", zaključio je MC Marko.

Bonus video: