"Beach Boys" ponovo na okupu

Na turneji će učestvovati Brajan Vilson, Al Žardin, Brus Džonston i Dejvid Marks, a planirano je 50 koncerata od kojih će prvi biti na "Jazz Festu" u Nju Orleansu krajem aprila
0 komentar(a)
Ažurirano: 17.12.2011. 20:43h

"Beach Boys" su nakon višemjesečnih glasina konačno objavili ponovno okupljanje benda, kao i pojedinosti oko turneje povodom obilježavanja pola vijeka njihovog rada, prenio je magazin "The Rolling Stone".

Na turneji će učestvovati Brajan Vilson, Al Žardin, Brus Džonston i Dejvid Marks, a planirano je 50 koncerata od kojih će prvi biti na "Jazz Festu" u Nju Orleansu krajem aprila.

"Ovaj jubilej je za mene poseban jer mi nedostaju momci", rekao je u izjavi Brajan Vilson. "Biće mi izuzetno uzbudljivo snimanje nove ploče i ponovni nastupi na pozornici s njima".

Bend je trebao da objavi ponovno okupljanje prilikom dodjele nagrade Gremi 30.

Članovi benda su od smrti Karla Vilsona održavali turneje u različitim postavama, pokretali međusobne parnice i upućivali jedni drugima oštre riječi putem medija, ali kažu da su sve te negativnosti sad iza njih

Po Žardinu, "Beach Boys" će se pojaviti na dodjeli Gremija 12. februara. "Biće iznenađenja na Gremiju. Uradićemo nešto jako uzbudljivo. Biće to izuzetno velika operacija".

Ranije ove godine "Beach Boys" su se vratili u studio kako bi ponovo snimili svoj klasik iz 1968. godine "Do It Again" za planirani novi album, a u studio se tim povodom, kako kaže Žardin, vraćaju ovoga mjeseca.

Članovi benda "Beach Boys" su od smrti Karla Vilsona 1998. godine održavali turneje u različitim postavama, pokretali su brojne međusobne parnice i upućivali jedni drugima oštre riječi putem medija, no, kako kažu, sve te negativnosti su sad iza njih.

"Sve je to već davno zaboravljeno", rekao je za magazin "Rolling Stone" Majk Lav.

Galerija

Bonus video: