Prljavo kazalište pjeva u Budvi za doček Nove godine

"31. decembra u podne koncert će održati Gradska muzika Budve, a večernji program počinje koncertom Danijela Alibabića. Nakon njega nastupiće Prljavo kazalište"
88 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 02.12.2011. 10:49h

Turistička organizacija opštine Budve započela je veliku regionalnu medijsku kampanju povodom promocije javnog dočeka Nove godine na Trgu ispred Starog grada u Budvi.

Prema riječima portparola TO Budve Nine Tičić medijska kampanja će obuhvatati elektronske, štampane i "outdoor" medije i trajaće do kraja decembra.

"Promocijom u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj, predstavićemo Novogodišnju ponudu Budve, na najznačajnijim trzistima u regionu. Pored štampanih dnevnih novina i nedeljnika i outdoor medija, bilboard-a i city light-ova, kampanja u Crnoj Gori, Srbiji i Bosni i Hercegovini će podrazumijevati kako emitovanje reklamnih spotova, tako i gostovanja na nekim od najpraćenijih televizija i radia, a sve u cilju što bolje promocije Novogodišnjeg dočeka u Budvi i budvanske opštine", najavila je Tičićeva.

Ona je podsjetila da je Budva i ove godine angažovala najveće zvijezde sa ex-jugoslovenskih prostora.

"Poslednjeg dana ove godine, 31. decembra u podne, na trgu ispred Starog grada koncert će održati Gradska muzika Budve, a večernji program počinje u 21.30 sati koncertom Danijela Alibabića. Nakon njega nastupiće Prljavo kazalište od 23.15 sati", kaztala je Tičićeva.

1. januara Dino Merlin i Milena Vučić

Ona je dodala da 1. januara u 14.00 sati je svečani popodnevni koncert Mediteranskog revijskog orkestra.

"U večerenjem programu od 21.30 sati nastupiće Milena Vučić, a u 23 sata počeće koncert Dina Merlina", kazala je Tičić.

Javni doček organizuju TO u saradnji sa Opštinom te turističkom privredom.

Bonus video: