Telekom u CNP doveo Maraju Keri

Pjevačica je između pjesama prisutnima, koji su plesom ispratili njen nastup, poručila “Bravo Montenegro!”
60 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 17.11.2011. 20:31h

Telekom je u Crnogorskom narodnom pozorištu u Podgorici hologramskim performansom popularne američke pjevačice Maraje Keri najavio početak svoje kampanje povodom predstojećih novogodišnjih praznika.

Nakon polučasovnog čekanja, kako bi se popunio prostor u velikoj sali CNP-a, scena je otkrivena, a na njoj se pojavila figura svjetski popularne pjevačice.

Publika je sa nevjericom na licu prvih nekoliko momenata posmatrala, da bi ubrzo shvatila da je u pitanju hologram.

Maraja Keri je izvela četiri numere, svoje božićne kompozicije “All I want for Christmas is you” i “Oh Santa”, kao i hitove “Hero” i “Silent Night”.

Pjevačica je između pjesama prisutnima, koji su plesom ispratili njen nastup, poručila “Bravo Montenegro!”.

Koncert je, osim Podgorice, istovremeno održan u nekoliko evropskih gradova uz pomoć hologramske tehnologije koja prenosi trodimenzionalnu sliku visokog kvaliteta u realnom vremenu, pa su u nastupu poznate pjevačice mogli da uživaju i njeni fanovi iz Frankfurta, Krakova, Skopja i Zagreba, a sve to su ispratile kamere Telekoma.

Nastup Maraje Keri u Podgorici je ponovljen kako bi se ponovo snimila publika koja u prvom pokušaju, kako je saopšteno, nije bila jednako aktivna kao ostalim gradovima.

Događaj iz CNP-a ujedno je prenošen uživo na sajtu Crnogorskog telekoma (www.telekom.me), a ostaće upamćen po tome što je hologramska tehnologija prvi put korišćena u Crnoj Gori.

Galerija

Bonus video: