Podgorički DJ Audiostorm objavio novi EP

“Father’s Tears” će biti dostupan na svim onlajn muzičkim prodavnicama
68 pregleda 1 komentar(a)
DJ Audiostorm, Foto: Dalibor Ševaljević
DJ Audiostorm, Foto: Dalibor Ševaljević
Ažurirano: 30.04.2018. 08:03h

Jedan od lidera aktuelne elektronske scene u Crnoj Gori Ognjen Vuković, poznatiji pod psuedonimom AudioStorm, objavio je danas novi EP pod nazivom “Father’s Tears”. Na izdanju koje je izašlo pod Stripped Digital etiketom našle su se tri trake: “Childhood”, “Robot’s Compassion” i naslovna koja je dostupna za besplatno preslušavanje na Soundcloud stranici magazina “Mixmaga Adria”.

Podgoričanin važi za jednog od najpoznatijih progressive producenata sa ovih prostora, zbog čega ga je pomenuti magazin lani uvrstio među top 10 producenata u regionu. Njegov novi EP “Father’s Tears” opisan je kao svojevrstan nastavak prošlog izdanja Audiostorma za istu etiketu “Taoist Way/Church Resolution”, a radi se o kombinaciji melodičnog hausa i tehna, prorogresiva i “deep” hausa.

“Father’s Tears” će biti dostupan na svim onlajn muzičkim prodavnicama, poput servisa Beatport gdje ovo izdanje košta skoro osam dolara, odnosno dva i po po pjesmi pojedinačno.

Vuković je jedan od najvrednijih i najuspješnijih crnogorskih DJ-eva i producenata aktuelne generacije. Svoje radove objavljivao i za svjetski poznate etikete poput Sudbeata ili Bonzaija, dobijao podršku svjetskih zvijezda, a prošle godine bio je jedini Crnogorac koji je nastupio na Dance Areni, drugoj najvećoj bini zvanično najboljeg evropskog festivala Exit.

Bonus video: