Disko Editorijal u klubu Mint: Ulaznice za lijenštine i autsajdere 3 eura

Na FB grupi je i detaljno uputstvo kako ući na žurku: “Karte za ovu priliku možete besplatno pokupiti u šanku kafane Soul2Soul
0 komentar(a)
Ažurirano: 04.11.2011. 17:00h

Novembarska epizoda Disko Editoriala biće održana u subotu u klubu Mint, gdje će, od 22 sata, domaćini biti Be Good i Ryan Lubarda.

"Nakon uspješnog virpazarskog predstavljanja, aktuelna podgorička disko afera se nastavlja. Onima koji nisu uključeni u nju, predstavljamo domaći disko brend. Editorial momci, opterećeni sintisajzerima i Dajanom Ros, kombinuju individualna žanrovska interesovanja, ostvarujući na taj način balans između klasičnog disko kolorita (70-e, 80-e godine) i današnje produkcije inspirisane retro motivima", saopštila su dvojica DJ-eva.

Žurke Disko Editorijala organizuju se jednom mjesečno na različitim mjestima, a večerašnja će biti druga u serijalu. Organizatori navode da lokacije pažljivo biraju, a da je imperativ dobro ozvučenje.

"Svjesni činjenice da se disko naboj gradi u konstantnoj komunikaciji na relaciji DJ-publika, ova dvojica garantuju emotivan back2back tretman praćen dvostrukom harizmom i vizuelnim rješenjima iz budućnosti. U Editorijal štabu vjeruju u sveobuhvatnije tumačenje ove disko reanimacije, te svoj zadatak realizuju kroz interaktivnost na više frontova. U prilog ovoj činjenici ide i nasmijani disko album, koji se nedavno pojavio na njihovoj FB grupi", navode Rayan i BeGood.

Na FB grupi je i detaljno uputstvo kako ući na žurku: “Karte za ovu priliku možete besplatno pokupiti u šanku kafane Soul2Soul.

Članovi Disko Editorijal FB grupe već su na listi gostiju. Za ostale lijenštine i autsajdere, ulazak košta tri eura”.

Sponzori događaja su T Mobile, Erste Bank, Beck's i Jägermeister.

Bonus video: