Sjutra u 14h pogledajte prvi spot Joe Shua Kizz-a

Spot je sniman na više lokacija u Baru: kod baraka u naselju Sokolana, na velikom poligonu u blizini "Luke Bar" i kod depoa sa starim vagonima
0 komentar(a)
Ažurirano: 27.10.2011. 15:33h

Crnogorski reper Joe Shua Kizz, inače član grupe Barska stoka i hip hop kolektiva NaVamGa, snimio je svoj prvi spot za pjesmu "Yo! Raps", koja najavljuje njegovo predstojeće debitantsko izdanje "Barska mušica".

Autor videa je Noyz, polovina boko-kotorskog dvojca Who See?, koji potpisuje režiju, montažu i produkciju.

Kako u razgovoru za Vijesti otrkiva Đorđije Petrović, koji stoji iza pseudonima Joe Shua Kizz, spot je sniman na više lokacija u Baru: kod baraka u naselju Sokolana, na velikom poligonu u blizini "Luke Bar" i kod depoa sa starim vagonima.

"Uglavnom smo se dobro zezali na snimanju, jer su tu sve bili drugari, pa je bila prijateljska atmosfera uz nikšićke "zidare". U spotu se pojavljujemo mi iz Barske stoke - ja, Dvorska Luda i Darzee i 2JNK, zatim nekolicina prijatelja iz Bara, kao i kolega Chikko Ikko koji voli da gostuje po spotova (smijeh)", priča Petrović i dodaje da je spot sniman punih osam sati "po najvećem suncu".

Album u novembru

Njegov album prvijenac kaže da publika može očekivati u drugoj polovini novembra kada će biti objavljen za Bakalin/Erupcija etiketu. Joe Shua Kizz kaže da će album biti dostupan za besplatno preuzimanje sa Interneta, a moći će da se naruči i u fizičkoj formi.

Svu muziku, kao i produkciju albuma radio je Dvorska luda, a vokali su snimljeni u Bakalin studiju u Smederevu

Kako otkriva, "Barska mušica" sadržaće 15 pjesama, a na albumu će gostovati i njegovi partneri iz grupe Barska stoka, kao i MC-evi Bacili, Lazy Rhaps i Sinovatz.Svu muziku, kao i produkciju albuma radio je Dvorska luda, a vokali su snimljeni u Bakalin studiju u Smederevu.

"Yo!Raps" uvodna je numera na albumu.

Spot za ovu pjesmu moći ćete da vidite sjutra u 14h na portalu Vijesti.

Galerija

Bonus video: