Maraja Keri objavila privatne fotografije blizanaca

"Kad je dobre volje, Nik je najbolji muž na svijetu. Naravno da je često i loše volje, pa on je muškarac", našalila se Maraja
0 komentar(a)
Ažurirano: 24.10.2011. 10:59h

Pjevačica Maraja Keri i njen suprug Nik Kanon, nakon što su javnosti u velikom intervjuu sa TV zvijezdom Barbarom Volters pokazali svoje blizance, nisu se zaustavili. Par je otvorio internet-stranicu Dembabies.com na kojoj je objavio mnoge privatne fotografije svojih mališana.

Pjevačica je otkrila da je imala problematičnu trudnoću i da ne namjerava da ima više djece. Mališani su dobili ime po Merlin Monro, koju Maraja obožava, i Moroku, ime sobe jednog njujorškog hotela gdje je Nik zaprosio Maraju.

"Kad je dobre volje, Nik je najbolji muž na svijetu. Naravno da je često i loše volje, pa on je muškarac", našalila se Maraja.

Dodala je da blizanci obožavaju kad im pjeva uspavanke. Tata Nik bi želio da umjesto karijere muzičara i pjevača odaberu neki drugi životni put i profesiju.

"Ti ćeš im pomoći oko školskih zadataka jer ja to sigurno neću znati", poručila je u šali Maraja mužu koji bi htio da blizanci nauče da pjevaju kao njihova majka, ali i da im važnije bude obrazovanje.

Bonus video: