Podgorica: Rok maraton u klubu "Boćara"

Proljećni rokenrol maraton održava se u okviru manifestacije "Nikšićko Rocks Guitar Live" koja će se nastaviti u maju sa još pet koncerata, najavili su organizatori
221 pregleda 0 komentar(a)
rok maraton Boćari, Foto: Marija Roganović
rok maraton Boćari, Foto: Marija Roganović
Ažurirano: 25.04.2018. 14:29h

Ako nekome fali više rok svirki u Podgorici, moćiće predstojeće subote da uživa gotovo cijeli dan. Prvi proljećni rok maraton biće održan 28. aprila u klubu "Boćara" i ponudiće publici 12 sati muzike domaćih i stranih izvođača, najavili su organizatori iz NVO "Muzika, alternative, kultura" na konferenciji za medije održanoj danas na istom mjestu.

Damir Ibišević je ispred pomenute NVO poručio da će program početi u podne i završiti se u ponoć, a biće podijeljen na dva dijela: od 12 do 20 časova će biti održane akustične svirke, a od 21 sat do ponoći će se predstavljati domaći autorski bendovi.

Program će početi nastupom Darka Mihajlovića iz Nikšića, profesora gitare i kantautora, koji će svirati obrade ex Yu rok hitova, kao i svoje kompozicije. Nakon toga uslijediće nastup Vukašina Kečine, koji će izvoditi moderne domaće i strane hitove.

Od 15.30 mikrofon će preuzeti Grkinja Joanna, koja će predstaviti svoje pjesme, ali i obrade grčkih tradicionalnih pjesama u rokenrol maniru, dok će akustični dio programa zatvoriti izvjesni gitarista Igor, koji nije želio da otkriva prezime.

Od 21 sat počeće elektronska svirka u okviru koje će se predstaviti dva mlada crnogorska rok sastava – Paralyzed Dream iz Bara i Senad dana uzalud iz Herceg Novog, koje je publika bila u prilici da čuje početkom godine na Novogodišnjem rokenrol koncertu u organizaciji NVO "Muzika, alternativa, kultura".

Proljećni rokenrol maraton održava se u okviru manifestacije "Nikšićko Rocks Guitar Live" koja će se nastaviti u maju sa još pet koncerata, najavili su organizatori.

Bonus video: