Lolobrigida u spotu "Sex on tv" ismijava popularne emisije

Na Facebooku se može preslušati dio pjesme „Malo vremena”, koja donosi zaokret u zvuku benda
120 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 05.10.2011. 09:26h

Electro-pop sastav Lollobrigida ovih dana završio je snimanje spota za pjesmu "Sex on TV". Kako objašnjava Ida Prester, vokalistkinja, shodno temi ove numere u spotu se pojavljuju poznate ličnosti sa malih ekrana iz Hrvatske i Srbije.

Tu su Iva Šulentić, Marijana Batinić, Petra Nižetić, Mia Kovačić, Katarina Čas i jedini predstavnik snažnijeg pola, voditelj emisije "Hrvatska traži zvijezdu", Ivan Šarić.

"Bila je super atmosfera, svi su umirali od smijeha, jer smo kroz spot ismijavali TV formate koje oni inače rade. U pitanju je parodija na ono što ljudi očekuju od medija i svako je dobio po neku komičnu ulogu", kaže Presterova, dodavši da očekuje da spot bude gotov za dvije-tri nedjelje.

Autor ovog videa je Timotej Neonski, mladi dizajner kojem će ovo biti debitantski rad ovog tipa.

Zaokret u zvuku

Pored snimanja spota Lollobrigida je bila aktivna i na Facebooku gdje je svojim fanovima ponudila uvid u novu numeru "Malo vremena", u trajanju od jednog i po minuta, tražeći od svoje publike da prokomentariše "zaokret u zvuku".

"Ako ste posjetili našu Facebook stranicu vidjeli ste sve. Imali smo 115 lajkova za tri sata, ljudima se sudeći po komentarima užasno svidjela i reakcije su pozitivne. Svakom bendu je potreban neki zaokret u zvuku, ne možeš stalno raditi isto", kaže pjevačica.

Numera "Malo vremena" odlikuje se karakterističnim elektro-pop zvukom ovog sastava, ali nešto emotivnijom tematikom u odnosu na prošle hitove.

"Kako se osjećamo, tako će biti. Ne želimo da se ukalupimo, radićemo ono što nam odgovara. Sentiš, partijana, komične pjesme, sve je dozvoljeno...", priča predvodnica hrvatsko-slovenačke grupe.

Ona je iskoristila priliku i da najavi novi album, za koji kaže da će biti objavljen do kraja godine.

" Za 21. januar smo već zakazali promociju u Tvornici, a i Petra (bekvokal) nam je trudna, tako da moramo to završavati što prije. Biće sigurno do kraja godine", otkrila je popularna pjevačica.

Galerija

Bonus video: