Britni Spirs pjevala u polupraznoj zagrebačkoj Areni

Britni je pred kraj koncerta na scenu izvela i svoje sinove Sina Prestona i Džajdena Džejmsa koji su cijelo vrijeme mahali publici
0 komentar(a)
Ažurirano: 02.10.2011. 14:48h

Britni Spirs sinoć je održala svoj prvi koncert u Hrvatskoj u sklopu turneje "Femme Fatale", no zagrebačka Arena nije zasjala u pravom svjetlu iz razloga što je bila poluprazna, pišu hrvatski mediji.

Iako je koncert trajao sat i po vremena i bio na vrhunskom nivou, to ipak nije bilo dovoljno da Zagrepčani ispune Arenu. Britni je uglavnom pjevala nove pjesme, ali obožavaocima, među kojima su očekivano najglasnije bile tinejdžerke, to nije nimalo smetalo. Ova noć zasigurno će zauvijek ostati u sjećanju mladiću Ivanu kojeg je Britni izvukla iz prvih redova, a onda ga lisicama vezala za šipku i zajedno sa plesačicama zavodljivo plesala oko njega.

Britni se presvlačila nekoliko puta, a fanove je najviše oduševila kada je u pjesmi "Till The World Ends", imala velika anđeoska krila sa kojima se izdigla iznad stejdža. Britni je pred kraj koncerta na scenu izvela i svoje sinove Sina Prestona i Džajdena Džejmsa koji su cijelo vrijeme mahali publici.

Bonus video: