Tereza: Da nisam ovdje ne bih bila srećna

U sali CNP-a nije bilo slobodnog mjesta, a koncertu su prisustvovali brojni zvaničnici. Lidija Đukanović je ušla na glavni ulaz CNP-a
794 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 29.09.2011. 21:00h

"Beskrajno sam srećna što sam ovdje među vama danas, da nisam ovdje ne bih bila srećna, a ja sada sam srećna", ovim riječima je Tereza Kesovija pozdravila publiku u sali CNP-a koja je hipnotisano slušala i aplauzom ispratila svaku njenu pjesmu.

"Neka se ove naše ruke spoje i da se nikad ne razdvoje", poželjela je prisutnima hrvatska pjevačica.

U sali CNP-a nije bilo slobodnog mjesta, a koncertu koji pjevačica "duguje Vladi Crne Gore" prisustvovali su brojni zvaničnici i predstavnici političke scene.

Tereza je koncert završila riječima: "Želim vam zdravlja, uspjeha u životu i ljubavi, spavajte srećno, spavajte mirno."

U Kesovijinim hitovima uživali su predsjednik Filip Vujanović sa suprugom, predsjednik Skupštine Ranko Krivokapić i njegov sin Petar, gradonačelnik Podgorice Miomir Mugoša i Ljiljana Blagojević, gradonačelnik Cetinja Aleksandar Bogdanović, gradonačelnik Plava Skender Šarkinović, ministar unutrašnjih poslova Ivan Brajović, Jusuf Kalamperović sa suprugom i predsjednica Vrhovnog suda Vesna Medenica.

Na koncert gdje "mali ne mogu, a veliki mogu" došao je guverner Radoje Žugić sa suprugom, ambasador Hrvatske Petar Turčinović, Predrag Drecun... Došla je i Lidija Đukanović koja je ušla na glavni ulaz CNP-a.

Kesovija je u pauzi između pjesama rekla da bi dugo trajalo kada bih pozdravljala sve koji su je rasplakali na ulazu u teatar, pa je izdvojila "ministra Mićunovića i njegovu Danicu" (Nikolić, savjetnicu za odnose s javnošću), Ljubišu Jovanovića, Petra Turčinovića i Jevrema Brkovića koji je takođe bio među zvanicama.

Sindikalce i radničku klasu je na koncertu predstavljao predsjednik Skupštine SSSCG Danilo Popović, sa suprugom.

Poznata pjevačica posebnu dobrodošlicu je poželjela predsjedniku Vujanoviću.

Galerija

Bonus video: