Elton Džon ponovo zabavlja publiku u Las Vegasu

Otpjevao je neke od svojih najvećih hitova, a posebno oduševljenje kod posjetilaca je izazvao kada je izveo numeru \'\'Candle in the Wind\'
102 pregleda 0 komentar(a)
Elton Džon, Foto: Bilboard.com
Elton Džon, Foto: Bilboard.com
Ažurirano: 29.09.2011. 15:28h

Pjevač Elton Džon nakon dvogodišnje pauze vratio se u Las Vegas, gdje će nastupati naredne tri godine u hotelu ''Cezarova palata'' sa svojim najnovijim šouom pod nazivom ''Klavir od milion dolara'' (Million Dollar Piano), prenijele su danas agencije.

Pjevač je sinoć imao prvi nastup od ukupno 16 koji su zakazani za oktobar.

Džon je svojim dvosatnim nastupom oduševio publiku. Otpjevao je neke od svojih najvećih hitova, a posebno oduševljenje kod posjetilaca je izazvao kada je izveo numeru ''Candle in the Wind''.

Slavni britanski muzičar je posljednji put nastupao u kraljevstvu kocke od 2005. do 2009. godine.

Elton Džon je izjavio da je svoj šou nazvao po "fantastičnom klaviru", na čijoj su izradi dizajneri radili četiri godine.

Ovaj izvođač je poznat po mnogih hitovima, kao što su ''Rocket Man'' i ''Bennie and the Jets''. On je dobio titulu viteza koju mu je dodijelila kraljica Elizabeta II 1998. godine, primljen je u Rokenrol kuću slavnih 1999., a 2004. godine Kenedi centar mu je dodijelio nagradu za njegov životni doprinos izvođačkoj umjetnosti.

Džon je dobio nagradu Oskar 1994. godine za pjesmu ''Can You Feel the Love Tonight'', koju je uradio za Diznijev animirani film ''The Lion King''.

Bonus video: