2 nova spota

Jelena Rozga kao odbjegla mlada

Jelena Rozga protekla dva dana je iskoristila da snimi spotove za numere „Razmažena” i „Dalmatinka”
0 komentar(a)
Ažurirano: 26.09.2011. 18:04h

Hrvatska pjevačica Jelena Rozga prethodna dva dana iskoristila je kako bi ekranizovala, kako nam je i sama rekla, dva svoja “velika hita”- numere “Razmažena” s kojom je pobijedila na Splitskom festivalu i “Dalmatinka” koju je snimila sa grupom “Connect”.

" Obije pjesme su hitovi i prosto se nijesam mogla odlučiti da za samo jednu pjesmu snimim spot. Zbog brojnih obaveza, već odavno ugovorenih nastupa, morala sam da iskoristim protekla dva dana kako bih snimila spotove, što mi je bilo naporno. Međutim, moram da pohvalim ekipu sa kojom sarađujem, veoma su profesionalno odradili svoj dio posla, tako da ne sumnjam da ću i ja, ali i spotovi izgledati odlično", istakla je za “Vijesti” Rozga.

Jelenu ćemo u spotu za numeru “Razmažena” gledati u raskošnoj vjenčanici, kako glumi odbjeglu mladu koja neće dočekati srećan kraj. Vjenčanica koju je na snimanju nosila Rozga ručni je rad Elfsi, a pjevačica tvrdi da se preznojila jer je vjenčanica teška deset kilograma.

Juče smo je zatekli na snimanju kadrova za spot “Dalmatinka” o kome je rekla:

“Tek sam došla na set i još nijesam pročitala scenario, tako da ne znam kakva će biti radnja drugog spota. Ono što mogu da obećam je da će biti veseo, jer takva je i pjesma, što bih ja rekla - 'fora pjesma'”.

Kako je istakla, oba spota će publika imati priliku ubrzo da vidi.

" Za 'Razmaženu' će publika imati priliku da vidi spot sredinom oktobra, a tek nakon nje pustićemo i za 'Dalmatinku'"obećala je ona.

Preporučujemo za Vas