Za smrtnike samo 25 karata za koncert Tereze Kesovije

“Vijestima” se obratio čitalac tvrdeći da je u devet časova stajao u redu na blagajni CNP-a i vidio kako su tri osobe kupile po tri ulaznice, nakon čega je prodaja obustavljena
96 pregleda 0 komentar(a)
Biletarnica CNP, Foto: Luka Zeković
Biletarnica CNP, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 27.09.2011. 07:44h

Iako je najavljeno da će u prodaju biti puštena polovina ulaznica za koncert Tereze Kesovije, koji će biti održan za dva dana u Crnogorskom narodnom pozorištu, u ponedjeljak je, prema informacijama “Vijesti”, moglo da se kupi svega 25 karata.

Tako će za prvi poslijeratni nastup hrvatske muzičke dive u Crnoj Gori karte svojim zvanicama podijeliti organizatori Ministarstvo kulture, CNP i Muzički centar, te sponzor Prva banka.

Među gostima neće biti hrvatskog predsjednika Iva Josipovića, iako je Kesovija još ljetos najavila i njegovo prisustvo. Za razliku od njega, Filip Vujanović će doći u CNP 29. septembra.

U ponedjeljak ujutru, kada je počela prodaja karata za ovaj događaj, par minuta nakon otvaranja blagajne ulaznice za koncert više nije bilo moguće dobiti.

I to ne zbog velikog interesovanja, već zbog toga što je građanima bilo dostupno svega 25 ulaznica po cijeni od 15 eura.

“Vijestima” se obratio čitalac tvrdeći da je u devet časova stajao u redu na blagajni CNP-a i vidio kako su tri osobe kupile po tri ulaznice, nakon čega je prodaja obustavljena.

Opširnije u štampanom izdanju

Bonus video: