Hoću da budem Raško Konjević

Prolazio sam pored skupštine i ugledao ga. U tom trenutku desila se nevjerovatna stvar. Nisam mogao da se oslobodim ideje da napišem pjesmu, kaže frontmen grupe Dušan Đurović
253 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 25.09.2011. 07:56h

Podgorički bend “Antonio Sanchez i Kurvini Sinovi“ objavio je svoj prvi singl. Poslušajte pjesmu “Pirsing“ koja je posvećena potpresjedniku SDP-a Rašku Konjeviću!

Frontmen benda Dušan Đurović, inače poznati crnogorski pjesnik, na pitanje zašto baš pjesma o ovoj političkoj ličnosti kaže:

“Prolazio sam pored skupštine i ugledao ga. U tom trenutku desila se nevjerovatna stvar. Nisam mogao da se oslobodim ideje da napišem pjesmu o Rašku Konjeviću. Kako uvijek sa sobom nosim u tašni parče hartije i nalivpero, sjeo sam na klupu u parku preko puta skupštine, i počeo da pišem. Tako je nastao tekst za pjesmu “Pirsing“.

Đurović kaže da su na muzički pravac benda “Antovio Sanchez i Kurvini Sinovi“ najviše uticali Blues Explosion, MC 5 i rani radovi Dragana Stojnića.

Gitarista benda i nadriljekar Filip Ferdinandi za pjesmu ima velika očekivanja.“Nadam se da će mi objavljivanje ove pjesme konačno omogućiti da imam seks sa osobom suprotnog pola, po mogućnosti sa jednom slikarkom“.

Članovi benda nemaju u planu objavljivanje albuma, već će s vremena na vrijeme objavljivati singlove, a najavljuju i saradnju sa crnogorskim muzičarem i dugogodišnjim poslanikom, Draganom Koprivicom.

Galerija

Bonus video: