NOVI SPOT REPERA

Struka: Život je kocka

Beogradski reper kaže da je ovo pjesma o novcu, pa je zato bilo najlogičnije da se spot snimi na mjestu gdje se sve vrti oko para
265 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 23.09.2011. 16:16h

U novom spotu za pjesmu “Život je kocka” beogradski reper Struka pokušaće da prikaže na šta su sve ljudi spremni u trci za parama.

Ovaj video biće premijerno prikazan u ponedjeljak 26. septembra na regionalnom MTV-u u 20 časova. Spot za singl “Život je kocka”, sniman je na kultnim lokacijama duž Las Vegas bulevara i Frimonta, kao što su kazina i hoteli "4 Queens", "MGM", "Bellagio", "Encore", navodi se u saopštenju MTV-a.

Za realizaciju spota zasluge pripadaju Darku Nikoliću i Vladimiru Daboviću. Beogradski reper kaže da je ovo pjesma o novcu, pa je zato bilo najlogičnije da se spot snimi na mjestu gdje se sve vrti oko para.

Ognjen Kostić, koji se krije iza pseudonima Struka, član je originalne postave prve srpske hip hop izdavačke kuće “Bassivity” i etikete “Grupna terapija”

“Želim da prikažem koliko je novac, sa svim svojim dobrim i lošim stranama, duboko upleten u sve što nas okružuje. Pjesma ne priča samo o tome koliko želimo novac ili koliko nam je potreban, već i o tome šta smo sve spremni da uradimo zbog novca, koliko smo spremni da se kockamo sopstvenim životom ne bismo li došli do novca.

Tu se povlači paralela između kocke i života, i jedno i drugo su igra koju igramo sa istim ciljem”, dao je svoje filozofsko viđenje pjesme i spota Struka, i dodao: “Neki osnovni principi vrlo lako prestaju da važe kada su pare u pitanju. Svi smo na neki način žrtve materijalnog svijeta u kom živimo. Ovo je jedan sarkastičan pristup svemu tome”.

Ognjen Kostić, koji se krije iza ovog pseudonima, član je originalne postave prve srpske hip hop izdavačke kuće “Bassivity” i etikete “Grupna terapija”.

Iza sebe ima sedam izdanja, od kojih je posljednje “Svi psi idu u raj” objavljeno prošle godine, kao i veliki broj saradnji sa mnogim istaknutim muzičarima iz regiona, kao i mnogobrojne nastupe u gradovima svih država bivše Jugoslavije i dijaspore.

Preporučujemo za Vas