“Hvala Milu što mi je ukrao bit”

“Sprema se i drugi album, koji će imati 33 pjesme, pjesme će biti sve tvrđeg zvuka. Što se tiče nastupa, za sad nemam ništa u planu, ali ako što iskrsne, nastupaću sigurno”, otkrio je reper Luka Bulatović.
263 pregleda 8 komentar(a)
Otpisani, Stefan Bulatović, Foto: Privatna arhiva
Otpisani, Stefan Bulatović, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 23.04.2018. 05:43h

Crnogorski reperi su se ove godine baš obrušili na političare, pa im je nakon par kolega sada i podgorički reper Otpisani posvetio pjesmu “Bravo kreteni”.

Na novoj pjesmi Luke Bulatovića, koji stoji iza pseudonima Otpisani, gostuje izvjesni MC Filip Vujanović, a u njoj ne štede ni vlast ni opoziciju.

“Pjesma je nastala još odavno, ali sam čekao pravi trenutak kad da je izbacim. Inspirisalo me je da dam neki svoj glas povodom svega toga. Ne znam kako drugi ljudi razmišljaju, ali kad se sagledaju činjenice kaže se ono: ‘A sve je to isto’. Pa i jeste tako, ali zbog toga narod najviše trpi”, kazao je Bulatović “Vijestima”.

“Samo bih da se zahvalim Filipu Vujanoviću što mi je uletio u pjesmu, Milu što je ukra bit i opoziciji što su bacali bekove”, dodao je on.

Nakon što su ostali članovi napustili grupu Otpisani, Bulatović je pseudonim preuzeo na sebe i pod tim imenom u objavio debi album.

“Album ‘Životne rane’ prolazi solidno, ne mogu da se žalim s obzirom da je moj prvi album. Može vazda bolje, al’ za početnika dobro. Uglavnom sprema se i drugi album, koji će imati 33 pjesme, pjesme će biti sve tvrđeg zvuka. Što se tiče nastupa, za sad nemam ništa u planu, ali ako što iskrsne nastupaću sigurno”, otkrio je reper.

Bonus video: