Fetboj slim skroman, lista zahtjeva skoro prazna. Dolazi i da se odmori

Na klubskom nastupu, koji je mnogo intimniji, mogu mnogo više da eksperimentišem i rizikujem. Jedva čekam da se sretnem sa svojim fanovima!"
86 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 21.09.2011. 16:31h

Iako jedan od najznačajnijih izvođača elektronske muzike, Fetboj Slim je prilično skroman, pa organizatori njegovog nastupa u Kotoru nisu imali problema sa ispunjavanjem zvjezdanih prohtjeva.

"U rajder listi koju je organizatorima proslijedio njegov menadžment traženo je da se obezbijezdi posebna mikseta Rane, kao i 3 x CDJ 1000. S obzirom na to da će Norman i cijela njegova ekipa koja dolazi u Crnu Goru biti dosta umorna, za njih je pripremijen poseban bakstejdž koji će imati pravu kućnu atmosferu. U bekstejdžu, koji će izgledati kao soba za odmor, prije nastupa će ga sačekati dosta vode, voća i sokova", saopštili su organizatori.

Muzičar rođen kao Norman Kuk, veče prije svog prvog dolaska u Crnu Goru, nastupa 23. septembra u Beogradu u okviru svoje aktuelne turneje.

Kako je naveo u nedavnom intervjuu "Vijestima", uvijek je uzbuđen kada dolazi u neko novo mjesto, a sada je svojim obožavateljima uputio i specijalnu poruku.

"Lijepo je kad imate priliku da svirate na većim nastupima i u klubovima. Tokom turneje, u pauzama između velikih koncertnih dvorana, obično nastupam u manjim prostorima. Razlika je uvijek u DJ setu. Na repertoaru se nađu drugačije melodije. Oba nastupa su mi veoma primamljiva i zabavna. Ali na klubskom nastupu, koji je mnogo intimniji, mogu mnogo više da eksperimentišem i rizikujem. Idem u različitm pravcima i opipam puls publike. Tako će biti i u Kotoru i iskreno jedva čekam da se sretnem sa svojim fanovima!", poruka je Fetboj Slima.

Njegov nastup planiran je za 24. septembar u kotorskoj diskoteci Maximus.

Ulaznica za nastup košta 29 eura. Organizatori navode da je zbog velikog interesovanja ostalo malo karata koje se mogu kupiti po ovoj cijeni u Turističkoj agenciji "Exit Travel" (Podgorica), kotorskom Asu, Revelin Clubu u Dubrovniku, i barskom pabu Living Room.

Na dan nastupa cijena karata biće 35 eura.

Bonus video: