POKLON KONCERT

Oko 4.000 Cetinjana uživalo uz pjesmu Bajage i instruktora

Cetinjskoj publici, i mnogobrojnim gostima sa strane, obratio se Žika, koji se zahavlio T-comu što im je omogućio susret sa Cetinjanima
0 komentar(a)
Ažurirano: 16.09.2011. 22:14h

Na najbolji mogući način Bajaga i instruktori počeli su koncert u crnogorskoj prijestonici – uz pjesmu „Grad“, i na taj način na samom početku kupili publiku.

Studentski trg na Cetinju, na kojem je inače prvi put održan neki koncert, bio je premali da primi sve one koji su došli da uživaju u “baršunastom” glasu Momčila Bajagića.

Cetinjskoj publici, i mnogobrojnim gostima sa strane, obratio se Žika, koji se zahavlio T-comu što im je omogućio susret sa Cetinjanima.

Prema procjenama organizatora, na trgu je bilo više od četiri hiljade ljudi.

Studentski trg na Cetinju bio je premali da primi sve one koji su došli da uživaju u “baršunastom” glasu Momčila Bajagića

Instruktori su održali feonomenalni koncert, uz stare i nove hitove, koji je trajao oko dva sata.

Posebne emocije kod publike izazvali su prepoznatiljivi hitovima poput "Sa druge trane jastuka", "Tišina", "Plavi Safir", "Život je nekad siv nekad žut", "Montenegro", "Muzika na struju", "Moji drugovi" i mnoge druge.

Drugi od pet poklon koncerata

Koncert Bajage i instruktora, drugi je od ukupno pet poklon koncerata kojima tokom septembra Crnogorski Telekom zajedno sa svojim korisnicima i građanima, slavi pet godina T brenda Dojče Telekoma u Crnoj Gori.

Prvo je prošle sedmice u Podgorici održan koncert Zlatana Stipišića Džibonija, zatim Bajage na Cetinju.

Rođendansko slavlje Crnogorskog telekoma obilježiće još tri koncerta, Tonija Cetinskog 18. septembra na gradskom trgu u Nikšiću, Nine Badrić 23. septembra, takođe na gradskom trgu, u Baru i Sergej Ćetković 30. septembra u Bijelom Polju.