Đule "Van Gog": Spremamo fanovima kreativni šok

Muzičari su napravili malu pauzu što se tiče koncerata i nastupe sveli na minimum, kako bi se u potpunosti posvetili novim pjesmama
0 komentar(a)
Ažurirano: 04.09.2011. 11:37h

Zvonimir Đukić, frontmen popularne grupe “Van Gog”, poručuje publici i vjernim fanovima da će biti vrlo iznenađeni novim albumom koji bi trebalo da izađe sredinom naredne godine.

Kako piše beogradski “Blic”, muzičari su napravili malu pauzu što se tiče koncerata i nastupe sveli na minimum, kako bi se u potpunosti posvetili novim pjesmama, koje će biti pravi kreativni šok.

“Grupa “Van Gog” nalazi se u blagom koncertnom smiraju. Poslije dvije i po godine od početka turneje “Lavirint” već više od osam mjeseci radimo na novom albumu. Smanjili smo broj koncerata i nekako nas je kreativno krenulo kako valja. Sredinom sljedeće godine trebalo bi da izađe novi album i to će biti ogromno iznenađenje za publiku, za nas. Kako god sad to da zvuči, vjerujem da publika i fanovi grupe “Van Gog” nikada do sada nisu čuli nešto slično, a imamo i vrlo zanimljiv muzički i stilski pristup, koji će naići, nadamo se, na samo pozitivne kritike” rekao je za Đule.

Bonus video: