Crnogorski pjevač Samir Ramović snimio prvi spot

" U spotu je prikazan zaljubljeni par i koliko ljubav pozitivno utiče na njih. Snimanje mi nije palo teško, iako su tog dana najavili temperaturu preko 40 stepeni"
471 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 01.09.2011. 16:12h

Crnogorski pjevač Samir Ramović snimio je spot za numeru “Vatra i voda” koju je pustio u etar krajem prošle godine. Na pitanje zašto je publika čekala toliko na spot, odgovara:

" Trebalo je sve kockice da se poklope. Inače sam planirao da spot snimim na ljeto u Crnoj Gori jer je pjesma pozitivna, prava ljetnja. Međutim, nijesam došao u Podgoricu kad sam planirao, a i sa ekipom koja je snimala spot nijesam žurio kad su pregovori u pitanju, tako da se sve odužilo.

Što je najbitnije, spot je gotov i za nekoliko dana publika će imati priliku da ga vidi"ističe Ramović.

Za spot je bila zadužena ekipa “My Name” koja je do sada sarađivala sa Božom Bulatovićem, Lazarom Lazarevićem, a Ramović tvrdi da je na snimanju vladala pozitivna atmosfera.

" U spotu je prikazan zaljubljeni par i koliko ljubav pozitivno utiče na njih. Snimanje mi nije palo teško, iako su tog dana najavili temperaturu preko 40 stepeni.

To je značilo da se ekipa mora okupiti ranije, tako da smo snimanje počeli u 9 sati ujutru, i već do 13 časova je sve bilo gotovo. Nijesmo puno ponavljali, kako je na snimanju vladala potpuno opuštena atmosfera, čak ni kadrove pretjerano nijesmo vraćali, nego smo većinu snimili u cugu. Za to vrijeme promijenili smo četiri lokacije" otkriva Ramović.

Iako mu je ovo prvi spot, Ramović neće praviti promociju.

" Ipak smo se odlučili da kroz gostovanja na televizijama predstavimo publici prvi spot. Već za neke naredne vjerovatno ću i ja, kao i moje kolege, praviti promociju, ovoga puta neka bude bez previše pompe" zaključuje on.

Bonus video: