Snimak MC Markovog koncerta u KIC-u uskoro na Extra TV

MC Marko smatra da je objavljivanje koncerta putem Extra TV savremeno rješenje, jer ni on sam više ne kupuje CD-ove
55 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 31.08.2011. 17:58h

Snimak sa koncerta koji je MC Marko održao 1. februara u sali KIC-a “Budo Tomović” uskoro će biti predstavljen putem Extra TV. Iako je bilo isprva najavljeno da će DVD objaviti izdavačka kuća Goraton, Marko se odlučio da snimak sa koncerta ponudi putem kablovske T-Coma.

"Imam dugogodišnju saradnju sa T-Comom i T-Mobileom, bio sam njihov promoter za paket Pleme godinu dana, oni su sponzorisali moj posljednji albu 'Oduzeta djela', a od njih sam dobio i odličnu ponudu koju nijesam mogao da odbijem. I onako, svjedoci smo da se DVD izdanja slabo prodaju, tako da se ne isplati izdavati ovakve stvari. Po dogovoru sa Goratonom riješili smo da izbjegnemo troškove štampanja DVD-a, omota, i na ovaj način ponudimo ljudima da vide kako smo se to mi, ali i publika u KIC-u poveli 1. februara", otkriva za “Vijesti” Marko.

"Čak je i cijena koncerta mnogo povoljnija, za jedan euro ljudi će moći da vide koncert, a pri tom će platiti uz telefonski mjesečni račun na kraju mjeseca. Svima kojima se svidi koncert, mogu da me zovu, pa ću im ja narezati snimak", obećao je on.

MC Marko smatra da je objavljivanje koncerta putem Extra TV savremeno rješenje, jer ni on sam više ne kupuje CD-ove.

MC Marko smatra da je objavljivanje koncerta putem Extra TV savremeno rješenje

"Svjestan sam da nemaju svi baš Extra TV, međutim, uvijek mogu da se dogovore i da kod nekoga odgledaju snimak s koncerta, pa uz to što će da se druže, neka njemu daju euro", našalio se Marko.

U planu i promocija snimka

Nakon što se snimak pusti, biće napravljena i promocija istog.

"Planirao sam da promociju napravim 16. septembra, tačno nakon godinu dana od promocije albuma, međutim do tada mi je ostalo malo vremena, pa ćemo je odložiti za koji dan kasnije. U svakom slučaju, tog dana ćemo podijeliti medijima, sponzorima i prijateljima promo diskove, i ujedno druženje iskoristiti da podijelimo utiske.

Marko je veoma zadovoljan kako je ispao snimak sa koncerta

Ni za jednu pjesmu sa ovog koncerta nećemo posebno raditi spot, ali će svakako televizije moći da kroz svoj program vrte snimak sa koncerta, tačnije da odaberu numeru koja im se najviše sviđa", kaže Marko.

On je iskoristio priliku da se još jednom zahvali svima koji su učestvovali u stvaranju tog projekta, uz napomenu da će svoja imena naći na odjavnoj špici na kraju koncerta.

Dušmane niko neće vidjeti da kupuju DVD

Marko je veoma zadovoljan kako je ispao snimak sa koncerta, u šta će se publika uvijeriti već početkom septembra.

"Snimak će biti pušten ovih dana, a svima će koji imaju Extra TV stići obavještenje kad upale kablovsku. Mislim da live koncert koji će snimiti treba svaki muzičar da napravi nakon desetogodišnje karijere. Tek kada sam odgledao snimak, vidio sam koliko publika uživa, a svi koji budu gledali snimak, moći će da osjete atmosferu koja je te večeri vladala u sali KIC-a. Ono što je još prednost snimka na Extra TV, je što dušmane koji su me toliko kritikovali, niko neće moći da vidi kako kupuju moj DVD da bi vidjeli kako je to ispalo, već će u miru svoje kuće moći da naruče snimak i odgledaju ga", oštar je Marko.

Galerija

Bonus video: