Dodijeljene MTV nagrade. Lejdi Gaga ponovo senzacionalna

Lejdi Gaga je otvorila dodjelu nagrada pjesmom \'\'You and I\'\' obučena kao njen muški ego Džo Kalderon
0 komentar(a)
Ažurirano: 29.08.2011. 09:25h

Pop zvijezda Lejdi Gaga osvojila je dvije, a Kejti Peri tri MTV video muzičke nagrade, ali je trudna Bijonse bila glavna zvijezda dodjele nagrada.

Dodjela MTV nagrada često iznenađuje javnost. Prošle godine to je uradila Lejdi Gaga sa haljinom od mesa, godinu dana ranije Kanje Vest je imao ispad kada je Tejlor Svift primala nagradu, ali ništa nije izazvalo toliki šok kao stomačić Bijonse, prenosi Rojters.

Lejdi Gaga je otvorila dodjelu nagrada pjesmom ''You and I'' obučena kao njen muški ego Džo Kalderon. Tokom cijelog programa izigravala je muškarca, čak i kada je primala nagrade za najbolji ženski video i video sa najboljom porukom - ''Born This Way'' (Rođen ovako).

Lejdi Gaga

''Osjećam se blagosloveno što sam ovdje'', rekla je Lejdi Gaga držeći statuu astronauta.

''Nije bitno ko ste - gej, strejt, bi, lezbijke, transrodni - rođeni ste ovako'', poručila je ona.

Drugi veliki dobitnik večeri bila je Kejti Peri koja je osvojila glavnu nagradu - nagradu za video godine za pjesmu ''Firework''.

Peri je pokupila i nagrade za najbolju saradnju na numeri ''E.T'' gde je sarađivala sa Kanje Vestom i nagradu za specijalne efekte za isti spot.

Peri, poznata po svojim simpatičnim i živopisnim kostimima, nagrade je primila sa kockastim šeširom na glavi.

''Veoma sam ponosna na ovu pjesmu. Osjećam da radim nešto dobro kad pjevam'', rekla je ona.

Druge nagrade otišle su Džastinu Biberu za najbolji muški video za pesmu ''U Smile''. Britni Spirs je dobila nagradu za najbolji pop video za numeru ''Til the World Ends'' kao i specijalnu nagradu Majkl Džekson.

Adele

Grupa ''Fu Fajters'' nagrađena je u kategoriji najbolji rok video, dok je nagradu za najbolji hip hop video spot dobio Niki Minaj za ''Super Baš''.

Britanska soul pjevačica Adel, čiji je album ''21'' bio nedjeljama u vrhu top lista nije dobila nagrade za muziku, već samo u manjim kategorijama režije, kinematografije i montaže.

Jedan od vrhunaca večeri bio je duet Džej Zija i Kanjea Vesta, dok je Lil Vejn zatvorio program najavom svog novog albuma

Legendarni soul pevač Toni Benet i pop zvijezda Bruno Mars odali su počast soul pjevačici Ejmi Vajnhaus koja je nedavno umrla.

Galerija

Bonus video: