"Take That" prave pauzu zbog tenzija sa Robijem Vilijamsom

Na dodjeli Brit nagrada u februaru, Robi Vilijams, za koga se priča da sprema novi solo materijal, tražio privilegovano mjesto na bini
0 komentar(a)
Ažurirano: 28.08.2011. 12:05h

Britanska pop grupa "Take That" vjerovatno će napraviti pauzu poslije iscrpljujuće turneje "Progress Live" i zbog tenzija s Robijem Vilijamsom koji se nedavno ponovo priključio bendu.

"Sandej miror" tvrdi da su Hauard Donald, Džejson Orindž i Mark Oven zaprijetili da će napustiti grupu zbog Vilijamsa, a da ih Gari Barlou ubijedio da ne odlaze i da o budućnosti raspravljaju pošto on na Božić završi obaveze u TV takmičenju "Iks faktor".

"U početku je bila bajka, sa Robijem koji se vratio, kad su ponovo bili petočlana grupa", ispričao je jedan izvor listu. Tenzije u "Take That" su, navodno, počele na dodjeli Brit nagrada u februaru kad je Robi Vilijams, za koga se priča da sprema novi solo materijal, tražio privilegovano mjesto na bini.

"Bilo je problema", dodao je izvor. "Momci su znali da rad s Vilijamsom može da bude težak ali nisu shvatili koliko će morati da se mijenjaju da bi mu se prilagodili. Robi može da bude sjajan i većinu vremena se šali i zabavlja, ali je trebalo da se malo više potrudi da se uklopi".

Predstavnik "Take That", međutim, tvrdi da su svi članovi u odličnim odnosima. "Sad su na zasluženoj pauzi i uzeli su odmor poslije turneje".

Bonus video: