Novi spot Dubioze kolektiv najavljuje peti album

Ovo je ujedno drugi najavni singl albuma “Wild Wild East” koji bi trebalo da bude objavljen 9. septembra pod etiketom američke izdavačke kuće “Koolarrow Records”
0 komentar(a)
Ažurirano: 23.08.2011. 16:37h

Spotom “Making Money” bosansko-hercegovačka grupa “Dubioza kolektiv” najaviće peti studijski, a treći album na engleskom jeziku.

Ovo je ujedno drugi najavni singl albuma “Wild Wild East” koji bi trebalo da bude objavljen 9. septembra pod etiketom američke izdavačke kuće “Koolarrow Records”.

Basista popularnog BiH benda koji je zatvorio prvi Lake fest koji je krajem prošlog mjeseca održan u Nikšiću, Vedran Mujagić, ističe da je spot za “Making Money” sniman je još u februaru.

" Kadrove za spot snimili smo u katarskoj prijestonici Dohi zahvaljujući gostoprimstvu jednog Bosanca koji već godinama živi u tom gradu. Riječ je, u stvari, o drugom najavnom singlu albuma “Wild Wild East”, prvi je bila pjesma “Euro Song”.

Što se tiče radnje spota, teško je to prepričati, ali mogu konstatovati da smo adekvatno iskoristili ambijent u Kataru. “Making Money” imaće premijeru početkom septembra na regionalnom MTV-ju" ističe Mujagić za “Avaz”.

Pored numera “Euro Song” i “Making Money” na YouTube su “iscurile” još dvije numere koje će se naći na njihovom novom albumu.

Riječ je o pjesmama “USA” i “Wake Up” koje čak izvode na koncertima.

Bonus video: