Kiki Lesendrić i Piloti u Baru i Budvi

Kiki, koji završava album, kaže da bi više volio da na koncerte dođe domaća publika, a ne turisti
0 komentar(a)
Ažurirano: 08.08.2011. 16:35h

Kiki Lesendrić i Piloti, poslije skoro godinu dana od njihovog posljednjeg gostovanja u Crnoj Gori, održaće ove sedmice koncerte u Baru, u sklopu serije koncerata "Ljeto sa zvijezdama", i Budvi, gdje će nastupiti u diskoteci "Top Hill".

"Nadam se da će biti kao i na svim koncertima koje smo imali do sad i da će nas slušati puno mlade publike. Dugo se nismo gledali, posljednji put smo u Crnoj Gori bili prošle jeseni, tad smo svirali u Nikšiću i bilo je super. Nadamo se jednako dobrom prijemu i na primorju", predočio je očekivanja poznati pjevač dodavši da bi, i pored toga što je sezona u jeku, više volio da na ovim koncertima prisustvuje domaća publika, a ne turisti.

Publika će, prema njegovim riječima, imati priliku da čuje standardan repertoar, od hitova Pilota do pjesama sa albuma "Mesec na vratima", a izvešće i nedavno objavljenu numeru "Slučajno".

Pjevač je otkrio da će ova dva koncerta biti ujedno jedini u Crnoj Gori do kraja ljeta, jer bend očekuje veliki koncert u Beogradu i rad na albumu, ali će na jesen vjerovatno gostovati u Podgorici.

Rad na novom albumu koji će, kako kaže, biti objavljen krajem septembra, u završnoj je fazi.

"Ostali su još vokali da se snime. Polako radim, taj tempo mi odgovara i vrlo sam zadovoljan dosadašnjim učinkom. Đule iz Van Gogha mi je napisao tekst za jednu pjesmu i oduševio me je. Osim njega, saradnici na albumu su standardni - Đole Balašević i Mlađan Dinkić autori su nekoliko pjesama", kaže Lesendrić i dodaje da će sa bendom po objavljivanju albuma krenuti na internacionalnu turneju.

Bonus video: