Paolo Barbato ponovo u Crnoj Gori

On će čak tri nastupa – prvi nastup je zakazan za 9. avgust u Sutomoru (Cuba Libre), drugi 10. avgusta u Tivtu (Almara) i treći 11. avgusta u Herceg Novom (Žalo).
0 komentar(a)
Ažurirano: 08.08.2011. 12:45h

Italijanski DJ i producent Paolo Barbato nastupiće po drugi put u Crnoj Gori u okviru festivala After beach Parties. On će u Crnoj Gori održati ove godine čak tri nastupa – prvi nastup je zakazan za 9. avgust u Sutomoru (Cuba Libre), drugi 10. avgusta u Tivtu (Almara) i treći 11. avgusta u Herceg Novom (Žalo). Sve žurke su besplatne.

Barbato svojim osjećajem za house muziku na podijumu nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Specijalizovani muzički časopisi već davno su ga proglasili jednim od najzanimljivijih imena evropske house scene.

Publika ga je prvi put zapazila već 1984. godine kada je osvojio prestižnu DJ Competition nagradu. Karijeru je započeo 1978. radeći kao tehničar na lokalnoj radio stanici. Funk glazba tog doba dala je pečat njegovoj muzici svih ovih godina i prepoznaje se u njegovim setovima koji odišu toplim vibracijama.

Paolo Barbato je DJ zanat učio kroz godine, sviravši u mnogim poznatim klubovima u Evropi kao što su Ambasada Gavioli (gdje je i rezident DJ), Magazzini Generali (Milano), Fabric (London), Space (Ibiza), The Best (Zagreb) itd. Poznat je po tome što dobro prepoznaje publiku i sve njihove želje pa im to s lakoćom pretače u svoje tople i plesne setove.

Radeći za Radio Italia Network postaje poznat i cijenjen DJ i producent od strane svjetskih house imena poput Davida Moralesa, Antoine Claramana i Seb Fontainea. Neke od njegovih stvari pojavile su se i na svjetski poznatim CD-mix kompilacijama “Ministry of Sound – We Love Switzerland”, “Global Underground” i “Il Muretto 2001″. U svojoj dugoj DJ karijeri, svirao je s house imenima poput Frankiea Knucklesa, Satoshi Tomieea, Mousse T-a, Marshalla Jeffersona, Borisa Dlugoscha.

Takođe, 9. Avgusta Perry će gostovati u kite surfing centru D’Olcinijum (Ulcinj), Dome će ići u Herceg Novi (Žalo) a Perry će nastupiti takođe u Novom (Forte Rose).

Specijalni gosti DJ Matthew D (Slovačka) i DJ Luigi (Španija) će nastupiti zajedno 9. avgusta u Almari (Tivat).

Bonus video: