Feliksu Pionir oprema, Larsu italijanska kuhinja, Sebastienu voćni sokovi

Kako bi ih doveli u Crnu Goru, na organizatorima je bilo da obezbijede sve uslove koji su traženi u ugovoru sa izvođačima
0 komentar(a)
refresh festival, Foto: Arhiva Vijesti
refresh festival, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 04.08.2011. 11:34h

Kao i sve velike zvijezde, tako i DJ superstarovi Refresh festivala, u pregovorima oko dolaska u Kotor imali su posebne zahtjeve, koji su odrganizatorima predočili u svojim čuvenim rajder listama.

Tri večeri Refresh festivala, koji se ove godine održava u diskoteki Maximus, svoje ploče zavrtjeće svjetski Djevi Felix da Housecat, Funk D’Void i Sebastian Leger.

A kako bi ih doveli u Crnu Goru, na organizatorima je bilo da obezbijede sve uslove koji su traženi u ugovoru sa izvođačima.

Za Felixa da Housecata je bilo veoma važno da ga u klubu za DJ pultom sačeka set Pionirove opreme kao i stalni pristup internetu putem wirelessa tokom i nakon nastupa. Felix je takođe tražio da se tokom njegovog nastupa ne koriste strob svjetla.

Kao i Felix i Lars Sandenberg, aka Funk D'Void je imao slične tehničke zahtjeve. Osim tehničke opreme organizator je zamoljen da mu prije nastupa obezbijedi ručak sa italijanskim, japanskim ili azijskim specijalitetima, kao i pivo i vodu tokom nastupa.

Francuska zvijezda Sebasien Ledger je takođe bio veoma jednostavan u svojim zahtjevima. Tokom nastupa poznati DJ je od organizatora tražio da mu tokom nastupa obezbijede vodu, limenke koka – kole, miks voćnih sokova (narandža, jabuka itd), kao i dva peškira.

Nakon spektakularnog prošlogodišnjeg gostovanja u Budvi, Refresh festival ponovo se vratio u Kotor, gdje će se održati od četvrtka do subote 6. avgusta u diskoteci Maksimus.

U svom petom izdanju, Refresh ovog ljeta u Kotor donosi odličnu trodnevnu žurku uz najatraktivnija DJ imena svjetske elektronske scene.

Cijena paketa ulaznica za tri dana iznosiće 20 eura, dok će jednodnevne ulaznice koštati 10 eura, a tokom festivala moguće ih je kupiti na samom ulazu u diskoteku Maksimus.

Bonus video: