„Talas i brod” Nine Petković za dva dana na radio-stanicama

Osim albuma, ona se posebno raduje žurkama na Crnogorskom primorju koje radi zajedno sa koleginicom Anom Bebić
59 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 03.08.2011. 18:11h

Crnogorska pjevačica Nina Petković ovih dana će izbaciti singl radnog naslova “Talas i brod” za čiju su muziku i tekst, pored nje, zaduženi Bojan Momčilović i Zoran Radonjić.

“Za sada je taj naziv numere, ali planiram da ga promijenim. U svakom slučaju u ova dva dana očekujem da će se pojaviti na radio-stanicama. Pjesma je super, stalno je slušam. Moram priznati da nijednu moju pjesmu do sada nijesam ovoliko slušala kao nju. Oduševljena sam, nije skroz balada, srednjeg je ritma i nestrpljiva sam da je narod čuje”, kazala je za “Vijesti” Petkovićeva.

Na pitanje da li će za nju uraditi spot, odgovara:

“Ne znam, ja bih voljela, ali je sada najbitnije da se ona zavrti, da je što više ljudi čuje. Pjesma će se, svakako, naći na albumu koji se trenutno miksuje jer mi je veoma draga. Album se, kao što rekoh, privodi kraju. Svuda je rađen, u Podgorici, Beogradu, a imamo u planu da krajem avgusta snimamo i u inostranstvu. Dobili smo poziv od nekih muzičara, pa ćemo ići da snimimo još koju pjesmu. Ne bih sada ništa otkrivala, neka to bude mala tajna”.

Album do Nove godine

Ona dodaje da do sada ima 15 urađenih pjesama, a koliko će od njih uvrstiti na album nije mogla da precizira.

“Otprilike, 10 najmanje, da li će biti još koja, vidjećemo. Važno je da pjesama imamo i da se album pojavi i prije Nove godine. To bih zaista voljela”, iskrena je Petkovićeva.

Prema njenim riječima, osim albuma, ona se posebno raduje žurkama na Crnogorskom primorju koje radi zajedno sa koleginicom Anom Bebić.

“Svake subote smo na plaži Almaro u Oblatnom , a nedjeljom u Klubu 88 u Budvi. Žurke su fenomenalne, provod fantastičan, pa bih ovim putem pozvala sve da nam se priduže i napravimo super provod u ovim ljetnjim danima”, kaže Petkovićeva.

Bonus video: