Danny Freakazoid novo ime After Beach Partiesa

On će nastupiti u utorak, 2. avgusta u Sutomoru (Cuba Libre). Osim DJ rezidenta koji je na toj lokaciji – DJ Enjoyi podrška njegovom nastupu biće regionalna zvijezda Marthin Klein.
0 komentar(a)
Ažurirano: 01.08.2011. 18:54h

Avgustovski program After beach parties će otvoriti ekiparezidenata i domaćih DJ gostiju. Već dan kasnije nastupiće još jedno evropsko DJ ime.Mladi DJ Danny Freakazoid novo je ime koje će upotpuniti program DJ superstar gostiju 2. festivala After beach parties (15. jul – 13. avgust). On će nastupiti u utorak, 2. avgusta u Sutomoru (Cuba Libre). Osim DJ rezidenta koji je na toj lokaciji – DJ Enjoyi podrška njegovom nastupu biće regionalna zvijezda Marthin Klein. Žurka će krenuti već od 14 sati, a ulaz je slobodan.Dvadesetčetvorogodišnji Danny Ilić – Danny Freakazoid rođen je u Cirihu i već izvjestno vrijeme je prisutan na sceni kao DJ i producent. Njegov debi se dogodoio 2005. godine kada je svega imao 19 godina, nakon što je objavio singl ’’Discount’’ koji je sam producirao. Nakon toga je izazvao pažnju mnogih izdavačkih kuća koje su bile zainteresovane za njega, a on je izabrao CR2 koju je u to vrijeme vodio Mark Brown. Nakon zvaničnog objavljivanja, kreće da se bavi remiksima poput ’’The Piano Track’’ od Bush II Bush, ’’Open your eyes’’ od Spencer Parkera, te i ’’Barcelona’’ od Tim B...Nekoliko ovih remiksa su se zauzimali visoke pozicije na dens top listama.

Tokom 2006. nakon uspješne debi godine objaviljuje album ’’Freakazoid’’ koji je pored uspjeha u CD shopovima predstavljen kao ’’Essential CD’’ u okviru Pete Tongove emisije na radiju BBC. Po izlasku albuma Ministry of sound ga je etiketirao kao mladu zvijezdu u usponu, nakon čega pod pseudonimom ’’Freakx Brothers’’ sa svojim bratom Elvisom radi na singlu ’’Tension’’ koji je ušao u top 10 na download chartu na sajtu Beatport. Osim Švajcarke u kojoj je pokrenuo svoju DJ karijeru nastupao je širom svijeta od Njemačke, Slovenije, Italije, Holandije, Engleske do Južne i Sjeverne Amerike, pa čak sve do Kine i Australije.Avgustovski program After beach parties će otvoriti ekiparezidenata i domaćih DJ gostiju. Već dan kasnije nastupiće još jedno evropsko DJ ime.Perry će 1. avgusta nastupiti u D'Olcinijumu - Ulcinj, Dome u Sutomoru - Cuba Libre, a specijalni gost Marthin Klein će nastupiti u Clubu 88.Rayo odlazi u Maracaibo - Tivat, a DJ Kiza će gostovati u Almara Beach Clubu, takođe u Tivtu.Ostalo je još oko 130 žurki koje će biti organizovane do 13. avgusta koliko traje 2. festival.After beach parties, koji drugu godinu za redom organizuju Montenegro event agency i Nacionalna turistička organizacija, pod pokroviteljstvom Ministarstva održivog razvoja i turizma.Sponzori su T-Mobile, Plantaže, Tuborg, Cockta, Cedevita, Gazdina rakija.

Bonus video: