Lake fest: "Pušenje" tražilo ručak tačno u 15.00, a sendviče u 3 ujutru

Ne samo da su morali leći gladni, već se nisu ni naspavali - članovima benda je smetalo i što u hotelu u kojem su odsjeli nema zavjesa.
53 pregleda 0 komentar(a)
lejk fest, Foto: Ivan Petrušić
lejk fest, Foto: Ivan Petrušić
Ažurirano: 25.07.2011. 18:44h

“'Zabranjeno pušenje” je bio najzahtjevniji bend od svih koji su nastupali na festivalu. Između ostalog, u rajderu su naveli da im ručak mora biti tačno u tri, a da u bekstejdžu treba da ih dočeka voda, vino, guarana, viski...

Tonska proba je sarajevskim muzičarima trajala duže od dva sata, dok je, poređenja radi, DST to završio za deset minuta, a 'Brejkersi' je nisu ni imali.

Organizatori su se maksimalno potrudili da ispune sve njihove zahtjeve, ali je neke nenajavljene želje bilo nemoguće ispuniti”, ispričala je Marija Vujović za “Vijesti”.

Jedna od njih bila je da im se donesu sendviči u hotel u tri sata iza ponoći.

Ne samo da su morali leći gladni, već se nisu ni naspavali - članovima “Zabranjenog pušenja” je smetalo i što u hotelu u kojem su odsjeli nema zavjesa.

Za Caneta samo voda, i da ne bude hladna

Neki od izvođača su bili mnogo tolerantniji.

Tako je momak iz organizacije zadužen za hosting, “Vijestima” ispričao da je tek što je Vasil Hadžimanov, član “Darkwood Duba”, stigao iz Beograda, zaključio da nije spremna njegova soba.

Uprkos tome što je cijelu noć putovao, beogradski muzičar je bez ikakvih zamjerki naredni sat proveo družeći se sa domaćinom i čekajući da se nesporazum riješi.

“Partibrejkerski” skoro da nisu imali želja, trebala im je jedino voda u bekstejdžu i to nehlađena, kako Canetu ne bi stradao glas.

Bonus video: