Prvi Sea Rock festival u Kotoru: Svratite!

Autumn for Free (Crna Gora), My Buddy Moose (Hrvatska) i The Bambi Molesters (Hrvatska) nastupiće na ljetnjoj pozornici
0 komentar(a)
Ažurirano: 22.07.2011. 15:19h

Na ljetnjoj pozornici u Kotoru 4. avgusta održava se prvi Sea Rock festival. Djelo entuzijasta koji ne naplaćuju ulaz i izlaz, Sea Rock okuplja jedan crnogorski i dva hrvatska benda.

Autumn for Free (Crna Gora), My Buddy Moose (Hrvatska) i The Bambi Molesters (Hrvatska) nastupiće na ljetnjoj pozornici.

Ulaz je besplatan, a festival je početak duge tradicije, nadaju se organizatori.

"Lako je doći na sedmi ili osmi. Dođite na prvi da za deset godina budete face koje se Sea Rocka sjećaju od početka", poručuju iz organizacije festivala.

Autumn for Free je jedan od najzanimljivijih crnogorskih bendova, a njihov prvi album "Signal test" je muzika koju slušaju i u regionu.

My Buddy Moose je bend iz Rijeke. Postoje od 2004. a publika u Crnoj Gori željno čeka njihov nastup.

Najpoznatiji među bendovima koji će svirati na ljetnjoj sceni sigurno je The Bambi Molesters, surf rok bend koji svira od 1994. The Bambi Molesters znaju svi koji su za surf rok čuli prije nego što su čuli za filmove Kventina Tarantina.

Klikom na prvi video pogledajte najavu Sea Rock festivala. Ko je upućen u galeriju kotorskih uličnih zabavljača prepoznaće gospodina koji vas iskreno poziva da svratite. Takav poziv se teško odbija.

"Aleluja!"

Bonus video: