U prodaji karte za festival "Na drugoj strani"

Jednodnevna ulaznica za 3. ili 4. avgust je osam, za studente šest eura, a 5, 6. ili 7. avgusta koštaće 10, odnosno osam eura
0 komentar(a)
Ažurirano: 21.07.2011. 19:41h

Karte za festival Na drugoj strani su u prodaji, javljaju organizatori, koji su i ove godine pripremili popust za studente. Tako će ulaznice za svih šest dana festivala koji će se održati od 2. do 7. avgusta u Dodošima koštati 40 eura, dok je za studente ovaj komplet 32 eura.

Ulaznice za tri dana od 5. do 7. avgusta koštaju 25, a za studente 20 eura. Jednodnevna ulaznica za 3. ili 4. avgust je osam, za studente šest eura, a 5, 6. ili 7. avgusta koštaće 10, odnosno osam eura.

Karte se prodaju u Eeastwest Voyage travel agenciji, Pad Cafeu, knjižarama Dijak i Mamut u Podgorici, zatim u lokalima Casper i Harašo u Budvi.

U muzičkom dijelu festa najavljeni su, između ostalih, Rambo Amadeus, “Lollobrigida”, SevdahBaby

Organizatori najavjuju da će biti još prodajnih mjesta, a sve informacije mogu se naći na festivalontheotherside.org.

U muzičkom dijelu festa najavljeni su, između ostalih, Rambo Amadeus, “Lollobrigida”, SevdahBaby, DJ Gilles Peterson. I ove godine biće organizovane i ekološke radionice, škola joge, škola salse, fitnes radionice, kao i filmski program, likovna kolonija, sajam rukotvorina, festival balonarstva.

Bonus video: